Annax
slusi ti to v te bile robe

Nekdo jste tu psal, ze vam nesedla kedlubna - ja ji mela predevcirem a OK, zatim neni nic, co by bylo nejak blbe v tomhle...
Lidi, tak ja jdu k dr., at mi zmeri tlak a udela testy... pred 14 dny ma dovolenou, minuly tyden se tam nedalo dovolat, abych se objednala...prece jenom mam v cervenci odpracovat skoro 250 hodin, tak je jasne, ze se tam nemuzu stavovat z prdele kazdy den!
Tak jsem tam sla naostro, ze jo

A to se musite objednat (byla jsem tam a volala - a nic, tak jsem byla nalacno a s moci mimo telo - a k nicemu

), no to uz Vam ted krev asi nestihneme, prisla jste pozde (odvazi to v 8, prisla jsem ve ctvrt

)... kecy, hemzy.
U rodicu jsem mela tlak zhruba 120/80, u nej 150/100! Vys*ala bych se na to, to musi merit spatne, dal mi Enap - teda - dal - predepsal mi ho na mesic, a v lekarne mi rekla, ze se na pojistovnu doplaci 60 Kc a ze bude lepsi, kdyz si ho koupim - 48 Kc!

... tak jsem si ho teda koupila, ale nebudu ho brat driv, nez se to vysvetli - budu si kupovat z netu za 400 (az bude vyplata, opet cekame jako na smilovani) tlakomer na zapesti a bude... Protoze tohle fakt ne

Odmitam, ze mam tak vysokej tlak, mozna tak z toho cekani tam a rozcilovani
Protoze mu jeste rikam, ze mam teda 23 kg dole a ze mam 89, a on jestli si nefandim, zvazil me na obstarozni vaze a ze mam 91 - no jasne ze jo - s oblecenim a napita!!

a ze mam blbou vahu

Urcite ta digitalni je blba...
Nicmene ve ct - to je den, kdy se tam mohu dostat, mi udela odber krve - a napsal tam i ty ledviny, to se taky udela nejaky rozbor, jsem rikala, ze me tak podivne tlaci.
Ale Enap nevemu do huby, dokud si ten tlak nepotvrdim, neverim tomu!!

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA