Scallo,
no tak to vidis, co delame, z extremu do extremu, z natlakovanosti do podtlaku vesmiru

Ja jsem si v tu chvili prave rikala, ze to musi byt psychicke, ze to ten bily plast je, jeste jsem mu na nej (na ten plast) koukala, jak ho ma krasne bily

Fakt se budu merit doma, to nema cenu

Ani jsem nepila alkohol, kofein, nic, co by ho zvysilo, vzdyt to byla hodnota jak pred operaci

Tak uvidime. Objednam si tlakomer tak pozitri, aby stihnul dojit pri vyplate, tak budu doufat
Ty uz ho musis mit pekne nizkej i sam o sobe, je dobre, zes to vysadila jeste driv, nez ti rekli

Naopak bys mohla pojidat pendreky nebo tak - lekorice pry zvysuje tlak... Ja musim stale zobat ta jablka, ktera tlak snizuji

a staci pry i jen vune

Annax,
ty jsi ale chodec, tos mohla jit i domu pesky, za den bys to dala

No v Rime jsem nikdy nebyla, a to jsem byla mela , zvlast kdyz jsem latinu studovala, ze

Ale ono nic. Mam ale spoluzacku nadsenkyni, ktera je jak ucitelka latiny a nemciny, tak uz zvladla "zmagistrovat" i italstinu a dalsi jazyky... Tak ta tam jezdiva

Pak znam jeste jednu divcinu, ktera hovorila, kdyz jsme se naposled potkali, plynne 8 jazyky. I taci jsou mezi nami

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA