fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 25 srp 2025 16:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 12:05 

Scallo,
no tak to vidis, co delame, z extremu do extremu, z natlakovanosti do podtlaku vesmiru :-)
Ja jsem si v tu chvili prave rikala, ze to musi byt psychicke, ze to ten bily plast je, jeste jsem mu na nej (na ten plast) koukala, jak ho ma krasne bily :lol: Fakt se budu merit doma, to nema cenu :-) Ani jsem nepila alkohol, kofein, nic, co by ho zvysilo, vzdyt to byla hodnota jak pred operaci :-) Tak uvidime. Objednam si tlakomer tak pozitri, aby stihnul dojit pri vyplate, tak budu doufat :mrgreen:
Ty uz ho musis mit pekne nizkej i sam o sobe, je dobre, zes to vysadila jeste driv, nez ti rekli :-) Naopak bys mohla pojidat pendreky nebo tak - lekorice pry zvysuje tlak... Ja musim stale zobat ta jablka, ktera tlak snizuji :mrgreen: a staci pry i jen vune :-)

Annax,
ty jsi ale chodec, tos mohla jit i domu pesky, za den bys to dala :D No v Rime jsem nikdy nebyla, a to jsem byla mela , zvlast kdyz jsem latinu studovala, ze :-) Ale ono nic. Mam ale spoluzacku nadsenkyni, ktera je jak ucitelka latiny a nemciny, tak uz zvladla "zmagistrovat" i italstinu a dalsi jazyky... Tak ta tam jezdiva :-) Pak znam jeste jednu divcinu, ktera hovorila, kdyz jsme se naposled potkali, plynne 8 jazyky. I taci jsou mezi nami :-)

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 12:55 

..

Obrázek

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg
termín tubu 22.6.2012 Valašské Meziříčí - prim. MUDr. Bařinka

TUBU ZVLÁDNUTA A CÍTÍM SE SKVĚLE UŽ OD 2. hodiny po probuzení z narkozy, až mě to překvapuje... :-)
Tak vstříc novým zítřkům :-D

Naposledy upravil katarina32 dne 09 črc 2012 14:25, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 12:57 

ahoj děvčata ,
nemáte některá zkušenosti s AD a co na to narkoza díky

kolečko v surgalu

13.9.12 mudr.Čierny Břeclav -snad termín?!
14.11.12 -tubu mudr.Procházka FN -Brno

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 13:03 

katarino32
opět si neodpustím odkaz ať se Ti to líbí nebo ne :D :arrow: viewtopic.php?f=13&t=995
... ale ptala si se, tam máš totiž odpověď...

Obrázek

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 13:32 

Mattoni, já mám dojem, že katarina nechce slyšet odpověď, tu dostala už vícekrát na tuto stále stejnou otázku - katarina chce být utěšovaná, uklidňovaná, přesvědčovaná.

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 13:33 

Co je to AD? :D

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 13:37 

Že to budou antidepresiva? Kdyby jo, tak zkušenost nemám, zatím.

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 13:43 
Mattonko, Scala :P

holky já nevím, ale co se týče Kataríny, zdá se mi to také, prostě neustále ji přesvědčovat, že všechno bude fajn, nejlépe bez její snahy, ale to přece nejde, každá z nás se vyžrala na nějakou nadváhu a každá z nás se holt musí snažit, když něco nevím tak nejdřív projedu forum a teprve potom se ptám, až když nenajdu odpověď na svou otázku. Holky mě nevadí nikomu odpovídat naopak,ráda diskutuju , ale když je o čem ( např. třeba můj dotaz cca před 4 měsíci Co je to docentka? ) taky jsem s ptala jako trubka, ale tohle mi přijde přehnaný........

Jo a Mattoni ani jsi mi neřekla jestli jsi vyzkoušela moji předporodní fintu se šu......???? :P :P

Naposledy upravil Jitka Klauzová dne 09 črc 2012 13:49, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 13:49 

katarina32

chápu ,že já z pozice čekatelky do toho mám co nejmíň kecat ,ale nedá mi to :) jste terpve krátkou dobu po operaci ,takže minimální přijem energie , hojení a do toho stres ,že váha neklesá jak byste chtěla . Co čověk to originál a v závislosti na věku , předchozím dietkování a v neposlední řadě stresu u každého jde hubnutí jinou rychlostí .
A jen tak na okraj , při stresu se do krve vyplavuje hormon kortyzon ,který jednoznačně brání hubnutí brání . To je genetická výbava ještě z doby kamenné , kdy to člověk opravdu potřeboval , evoluce nepočítala s tím ,že jednou bude jídlo dostupné na každém kroku :D Dělejte všechno jak máte a na váhu max jednou za týden ,líp za měsíc :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 13:53 
Kamatejka,
naprosto souhlasím :P :P , škoda, že se zde nedají jednotlivé příspěvky " lajkovat " :P

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 13:56 

Já nemám nic proti dotazům a ani jejich opakování mi zas až tak nevadí jako některým, co jsou tu déle a daly si práci s vypracováním podrobných příspěvků. Chápu, že nováčci jsou lační po informacích a někdy napíšou dotaz dřív, než je napadne hledat odpověď. Ale tady, v případě katariny, podle mě nejde o dotazy a odpovědi, ale právě o to utěšování a věčnou nespokojenost. Katarina samozřejmě přes všechny "peripetie" zhubne, ale až bude mít těch 98 kilo, co má na metříku, bude zase frfňat, že by chtěla mít 93 a že ostatní holky mají zhubnuto o dvě kila více :roll:
Katarino, to není nic proti Tobě a ani tu nejsi jediný takový případ, ale je to ve Tvé hlavě a jak říkám, RADUJ SE, z toho, co máš dole. Možná by Ti pomohla Betka, která měla z počátku, krátce po operaci také podobné řeči a věčné strachy, ale naštěstí se včas vzpamatovala a umí se radovat a STRAŠNĚ MOC JÍ TO SLUŠÍ. :)

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 14:23 

Mattoni, Scalla, Jitka...... - . ano, mám pročtený odkaz, vím, že to může nastat...nepotřebuju utěšit....ale asi jsem měla napsat tučně, že se hlavně ptám....JAK JSTE TO MĚLY VY OSOBNĚ !!!!!!!!! ale už se ptát nebudu......naštěstí existuje i jiná skupina, kde je odpověď, byť na 100x opakované téma...ihned....já jsem jen chtěla vědět jak jste to měly VY..jestli si pamatujete....některá dala za měsíc třeba 20kg....některá 6....atd...atd....ale už nebudu obtěžovat...díky... :-)))) naštěstí jsem takový optimista, jako málokdo, rozhodně nevím co je to stres a nervy.....(což se považuju za šťastnou) takže to neřeším....ale rozhodně nepotřebuju ani uklidňovat, ani utěšovat..... :-D hezký den

Obrázek

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg

TUBU ZVLÁDNUTA A CÍTÍM SE SKVĚLE UŽ OD 2. hodiny po probuzení z narkozy, až mě to překvapuje... :-)

Naposledy upravil katarina32 dne 09 črc 2012 14:40, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 14:28 

Jo a scallo.....těch 98 je jen nááááástřel velmi od oka...jsem velmi nenáročný a hlavně pohodový člověk...takže ti řeknu upřímně, jestli shodím na 110 nebo na 95 je mi uplně fuk :-D ale díky za zhodnocení mé osobnosti..:-) určitě sem ráda občas nakouknu, ale už se neptám....asi je chyba ve mě protože nesnáším hledání ve starých diskusích, tak se holt opakuju...už slibuju, že nebudu :D

Obrázek

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 14:40 

Katarina neda aj mne nezareagovat...nehnevaj sa na mna, ale tie odkazy, ktore Ti dievcata posielaju su z drvivej velkosti pozbierane prave z NASICH OSOBNYCH SKUENOSTI !!!! teda to, po com sa stale pytas!!!!!! A su tam odpovede!!!! Aj ja som pred casom bola novacik a mala milion otazok,ale na niektore Ti jednoducho nemozeme dat odpoved,lebo NIE SME TY!!!! To,ze jedna zareaguje na stravu takto a druha zase inak ma svoj dovod...a je zbytocne sa dopredu prilis vytesovat alebo naopak stresova ked este nevies ako bude reagovat Tvoje telo...a uvedom si,ze je to hlavne o psychike!!!! Ja osobne som sa bala stavu unavy po operacii,ale tak som sa na nu tesila,ze som sa od sameho zaciatku citila dobre a ziadna unava neprisla! Ani do dnes! Ak citim,ze som viac unavena, tak si na chvilku lahnem ( jedine s detickami cez obed ak sa da ) a basta! A to sa stalo asi 5-6 krat??? Doteraz mi nebolo zle z nicoho az na 2 pripady - hned ako prve jedlo na kasovitej - detska krupica a potom v Ikei som bez premyslania prehltla asi 3 kolieska mrkvi ( zacala sa mi vedla mna dusit dcerka ) no a letela som ako sip.... Ak sa Ti na inom fore paci viac - nech sa paci,chod tam, ved tu Ti pistol pri hlave nikto nedrzi aby si ostala....Ale ak si spatne precitas prispevky a odpovede musis sama uznat,ze sa Ti baby snazili pomoct a odpovedat,tak neviem o co Ti vlastne ide....
Annax na fotke vyzeras uzasne a taka navsteva Rima by sa urcite pacila aj mne ;) som rada,ze sa Vam pacilo a uzili ste si ;)
Qwys
tak to musel byt nejaky dobre MuDrlant :D urob ako si napisala....mna ked vazi diabetologicka,tak mi stale odpocitava este viac kg :D
Pozdravujem Vas vsetky, sem-tam precitam,ale reagovat velmi nestiham...papa

PříspěvekNapsal: 09 črc 2012 14:49 

Katarino32
Tady na fóru máme uvedeny OSOBNÍ zkušenosti. Toto nejsou informace z učebnice, ale z našeho života po operaci.
Ano, někdo zhubl 20 kilo za měsíc, někdo 6, někdo je víc unavený a byl 3 měsíce na neschopence, někdo pracoval 5. den po operaci, někdo nezvracel vůbec, někdo 3 dny, někdo týden, někdo měsíc .... Tak jsme to měly my.
Pokud Tě zajímají konkrétní váhové úbytky, máme tu i statistiky viewforum.php?f=25

Každý je svého štěstí strůjcem

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina