katarina32 píše:
Jitka Klauzová - Já se právě vůbec nevztekám, naopak, směju se tomu...vymazala jsem to proto,abych dál neprovokovala takové jako jsi ty, scalla, mattoni...atd..(omlouvám se, zda jsem popletla přezdívky...) Jinak LF a ost. mají rozumné názory...děkuji za tohle forum...ne teda až tak za forum, ale stránky, kde jsem si načetla a porovnala jednotlivé druhy informací....Jinak se omlouvám, ano patřim k těm co řeší každou drobnost, ale doplňuji.... ZE ZVĚDAVOSTI.... neřeším to a rozhodně se z toho nehroutí....atd.....je to asi deformace..holt mám vystudovánu vysokou se zaměřením na knihovnictví a informatiku, tak prahnu po informacích.....ale kvůli mě se tu rozhodně nedohadujte...

Je svoboda slova a venku krásně, ne??, no tak....

Tentokrát cituji a dovolím si k tobě odpověď....
Ty se ptáš pořád dokola na to, co tady je napsáno a ptáš se na naše osobní zkušenosti, jak to máme my. Jenže ty zkušenosti nás všech operovaných jsou sepsány právě tam, to jsou naše pocity, jak jsme to měly a máme my po operaci, to není opsáno z knihy. Nevím, co ty dál od nás více očekáváš, že se Ti bude věnovat každá z nás konkrétně? Dostala si odpověď-to nemůžeš popřít, bohužel si byla opět nespokojená, opět se Ti tady měly holky vyzpovídat ze svých osobních zkušeností, neudělaly to a je opět zle?
No tak pokud je to pořád málo a jinde dostaneš uspokojivější odpověď, jak tady sama vychvaluješ, tak si tam zůstaň a přestaň se tady opírat do mě a ostatních, co se ti také snaží pomoct a odpovídaly ti ale pro tebe je to bohužel stále málo a přestaň provokovat k hádkám, jak se ti to nelíbí. Odemně si odpověď dostala a pořád málo? Neustále tady předhazuješ druhé forum nebo druhou skupinu, jak je lepší, no tak pokud jsme ti málo, tak proč sem teda chodíš?
LFnezlob se na mě, já jsem katarině odpověděla, bohužel druhá skupina nebo forum nebo kde to jste, je lepší, neustále o tom tady píše a předhazuje tak ať tam zůstane, nikdo ji tady nedrží násilím a ani nevyhazuje, chodí sem dobrovolně, píše o tom sama taky dobrovolně, že je to jinde lepší no tak čemu se divíš že se tady lidi brání když ona se opírá do nás... to je v pořádku? a proč by neměla
bambulka právo ji poslat jinam na jiné forum či skupinu, když se tady katarína tím sama ohání? ona má právo tady urážet lidi? a když ji nikdo neodpoví, ještě na sebe upozorní, že nechce nikoho uhánět ale že čeká odpověď? přitom je tady vše psáno, jen to chce číst.....
tím končím debatu....