Misenka
osobně je mi v celku jedno kde konzultace proběhne , pročetla jsem kde co ,výhody ,nevýhody ,rizika ..... teoreticky bych řekla ,že vím dost . Teď už to jen probrat s někým kdo ví o anatomii víc než já a kdo to viděl i ze vnitř a je schopen mi fundovaně říct co bude za čas , pokud se budu chovat jak mám nebo to poruším .
No odhodlaná jsem až na půdu

ale sama vím ,že jsem ve fázi kdy mi jen odhodlání nestačí a potřebuju trochu pomoct .Od posledního těhu tj rok 2010 se stravuju vyloženě ukázkově , když pominu soboty ty mám n-food a dám si klidně bůček

tak jedu vzorně . Efekt nula a to jen díky tomu ,že jím sice zdravě ale porce je o dost větší než by na redukci měla být , jak zkusím míň ,vyloženě chcípám hlady vydržím pár dní a vyčerpáním sežeru kde co .A pohyb ? S touhle váhou akceptuju leda chůzi

ča od času bazén a když není zbytí i sex

což je na příjem kol 11tis KJ málo a proto váha stojí . Důvod proč chci operaci není že bych se neovládla ,ale abych snědla míň a netrpěla hlady , proto si myslím že postačí prvotní varianta .
Poslední týdny jsem mezi čtením tady přemýšlela jak je možný ,že jsem to nechala zajít až sem , proč jsme to nezarazila už dřív . Upřímně nevím ,nikdy mi nikdo váhu nepředhazoval , ani s muži jsem nikdy neměla problém , vyloženě šťastná slonice .Ale sama sebe mám občas plný zuby , když nemám co na sebe ,sadám do auta ...... jsem odohodlaná s tím zatočit ,ale uříznutí kusu zdravého orgánu beru jako to nejkrajnější řešení .
A kdo ví co bude za pár let . Když se začínalo s bandážema,byl to hit a všichni nadšený jak to funguje .Pak se přišlo na to ,že se po čase dá žaludek zase vytáhnout a vymysleli plikaci a tubu , ovšem i tady se ukazuje ,že bez kázně se dá i takhle malý žaludek roztáhnout a jak je tělo zvyklé na neskutečné minimum , dokáže s trochu většího přijmu nabrat a pak hup a je tu baypass a už i ten má svoji drastičtější obdobu , co kdyby . Jsem posera a jdu do nejmenšího rizika i když to bude 100% delší cesta a větší dřina to udržet .Neříkám to abych se obhajovala ,nebo se kasala jaká jsem frajerka ,jen nastiňuju co mi běhá hlavou