Zdravím Vás všechny....
Tak jsem včera měla uzenou makrelu,dnes kapra na grilu a přírod.tresku,kysané zelí,rajský...no vše čeho jsem se bála aby mi náhodou nebylo blbo..a NENÍ hurá,zatím mi dělá dobře uplně vše!!!Mimo tedy tuhle toho toustáku s máslem,ale od té doby jsem ho už zase měla a dobrý...

Tak jsem tak ráda..jinak jím do 100gr a piju
2,4 - 3 l/den.
Petro74 zdravím Tě.Já na OB-čku taky musela mít jídelák,stravování za 3 týdny..ale jen proto co a jak a kolik toho sním (KJ/na den),aby na to koukla nutriční a pak jsem to konzultovala s Mudrou..

samozřejmě jsem si vyslechla,že na to že jsem byla zvyklá dodržovat 5500-6400 Kj/den,tak jsem tam občas měla až o 1500 Kj víc,takže jsem řekla,že prostě se to do mě vešlo,takže jsem třeba dojedla tu druhou půlku rohlíku a k obědu lžíci po dětech a hned to tam naskákalo...

,a že ačkoliv jsem takto i přesto zhubla vždy kolem 10 kg,tak jsem to pak ale min .jednou tolik nabrala zpátky a že tedy konzer.léčbu nechcu a že bych prostě šla do bariatric.opky.Takže napsala pacientka poučená,informovaná,několik diet s jojo efek.a bla bla bla,souhlasí s operací. A bylo!!!Tak být Tebou,tak tam zavolám objednám se na bližší termín (pokud bude)a domluvím se s p.dr.,že to takhle nezvládáš a že prostě jsi akorát ve stresu,že i když to půjde dolů.že strach z toho že se kila opět hned vrátí Ti prostě nedovolí uvolnit hlavu a tělo na hubnutí,a že potom dodržování jídelníčku máš prostě hlad,ale pokud bys mohla podst.opku,že pokud je žaludek menší tak Tě to donutí jíst častěji a méně a více by Ti tato metoda vyhovovala...

nevím tak nějak bych to asi udělala já...