Lubinka,,,jen měj radost holka,však si to můžeš dovolit,jsi krásná baba,den odedne víc a víc,takže jen se kochej a skákej jak vysoko ti nožičky dovolí,až budu tam kde ty vemu trampolínu skočim a křup,,né trampolína,ale já si nožky slámu

ale skákat taky budu ,,,Takže ples si pěkně užij ,,,budeš se cítit skvěle,to je jasné a taky proč ne když jsi ted tak pěkná,, a nezapomeň na fotečky bundičky i šatičky

Tak se opatruj
Karloska:já je votočím dřív než je tam dám,a když to zapomenu smažu a pak je tam dám znovu,ale já jsem antˇiťi-talent

ale Verča je podle mého na pc profík,,takže doporučuji
no ještě jsem reagovat,na
jaro,nevím kdo to povídal,ale myslím že o něm sníme poslední dny všeci,,,Takže už aby tu bylo,,,mi dneska šly s
Alenkou společně s práce přes park,a bylo moc fajn,,sluníčko dobíjí otom žádná,,,no jen ten vítr by se mohu malinko sklidnit

...Jinak
Alenko...Vlastula mi usnul na golfáčku ,tak jsem ho přenesla do lužka jen sundala boty a ty špinavé kalhoty zakutal se i v bundě,a usnul,lehce jsem sundala čepičku a spal až do tří,,,no už byl fakt k.o...tak příště zas ju?děkuji ..

procházky já můžu,,a přeji Ti aby se Ti zdravíčko co nejdřívě zlepšilo,,,a byla jsi fit a plná elánu