Hezké odpoledne všem
kamatejkotak to je fajn, že jste to s lékařem probraly a že jsi došla k nějakému závěru, jen Ti chci říct, že ti to nikdo nevymlouval ale upozorňoval na problémy, o kterých tady víme, rozhoduješ se ty sama, ale spíš jsme tě upozorňovali, že bandáž už není až tak oblíbená a zaručená při tvé váze (já bych skutečně do ní nešla ani za to zlatý tele, jak si psala o byassu ale do bypassu, byla by třeba bych já zase šla...) takže jen jsme ti naznačily, že převažují bohužel neúspěchy bandážníků... a chce to opravdu disciplínu-
Jeník, který tady psal, disciplínu má, ale kde je zbytek... každý si před bandem říkal-to zvládnu-ale ikdyž ji dodržel, přidaly se problémy a následně reoperace...
no, víš o bandáži dost, já se už vyjadřovat nebudu je to tady vše od uživatelů psané a
verca založila i téma, kde si můžeš sama číst co se Ti doufám v budoucnu vyhne....
ať už se rozhodneš jakkoliv, hodně štěstí a držím palce v hubnutí

a hlavně.... ať dojdeš do cíle...
Jitka Klauzováno vida, další kilo fuč, gratulka
sigagratuluji k úbytku a k rychlému zapojení do sportu
Ninule30by už měla mít opku za sebou, snad se brzy přihlásí s rapostem, jak se cítí...
Všem hezké odpoledne
Dneska jsme byly na kontrole s prckem, moc nepřibral, za týden 55g

a to jí a spí tak za týden musíme znova na převážení... snad do týdne přibere víc, na jídle ho nešidím, on se ani šidit nenechá a dokáže si o jídlo hezky hlasitě říct