Čůůůůůůůůůůůůůůůůůs 
Scalla píše:
Krásný den z Brna všem! Holky břeclavský, nemůžu se dočkat pondělního srazíku!!!

Já se taky těším, jen svoji VIP účast zrušila naše
hvězda oranžová
Aničko BTW, kdy máš příští kontrolu Ty? Budeme se ladit s Tebou, nebo se doladíš Ty s námi?
Annax píše:
Pro ty, kteří by chtěli držet úpňkovou očistu (tekutou stravu), připomínám, že tentokrát je to mimořádně výhodné:
úplněk je ve čtvrtek v 5.27
Tak já taky úplňkuju, bo mě zase ta PP
(*iča placatá) štve!
vivien hladová do BV opravdu nemusíš, oni Ti dají ochutnat i bariatrické stravy, aby jsi veděla co Tě čeká

Užij si to BV Wellness, krásně se vyhajej - chvála Stilnoxu

a hurá do nového života!
Kitynka píše:
Ahojte všichni, mám dotaz.
Je tady někdo kdo měl po opce problémy se žlučníkem. Dle krevního obrazu, kde jsem měla zvýšený bilirubin jsem byla poslána na ultrazvuk žlučníku a tam mi dnes zjistili písek. Nevíte co s tím dál? Ještě jsem výsledek nenesla k Dr., ale v listopadu tam nebyl. Nevíte čím se to tak stalo? A co teď můžu udělat, aby tam nebyl?
Kitynko vítej v klubu

vyndání žlučníku po opce následuje u většiny pacientů, je to důsledek toho, že žlučník nepracuje tak jak byl zvyklý, tudíž se hromadí žluč, která se mění na písek následně kamínky, šutry a balvany.
INFO KE KRAKONOŠOVU:
Je na čase to rozhrábnout!!! Prosím, napište do příslušného chlívku, zda svoji účast potvrzujete na 100%, pokud chcete placku, napište mi Vaše křestní jméno a dále dejte echo, jestli budete chtít využít služeb kadeřnice. Následně Vám bude odeslána SZ s číslem účtu, kam zašlete platbu, a to nejpozději do 20/8 2012
Více zde
http://forum.bandingklub.cz/posting.php?mode=edit&f=20&t=1433&p=128645