Bobule zřejmě si sedím na vedení, ale vůbec jsem Tě nepochopila. Gastroskopie je přece ústy a jícnem...a žaludek, tam se nástroj s žádným střevem nesetká. Přece se žaludek nevyšetřuje kolonoskopicky, což je opravdu neproveditelný vylézt až nahoru, protože nástroj se dostane jen na konec tlustého střeva a vidí jen kousek do tenkého, kterým prostě neproleze. Zatím. Ale věda skáče mílovými skoky.
A být Tebou, nedělám si z toho hlavu. Lze spolknout kapsli s kamerou, tedy s foťáčkem. Ta by snad měla projít, je malinká.
Qwys ten klobouk budu asi shánět já...no ale jestli chce Alenka taky smekat, nebudu jí bránit...
Holka, můžeš mi písnout svůj stravovací režim? Že bych ho taky zkusila, což kdybys mě vzala do vleku? Mně bude stačit čtvrtina Tvého úbytku. Prosím

!
Irisko tak konečně mě nikdo neprudí...ráno budeš mít slíbenou SZ. Dobrou nocenku!
Tak jo holky, díky za odkazy, budu sušičku studovat. A jestli na ni dojde, tak rozhodně až po rekonstrukci kuchyně, zbyde-li nějaká kačka. No a s umístěním mám taky problém, musela bych ji nejspíš dát mimo koupelnu do přízemí, protože koupelnu máme malou a nad pračkou a všude skříňky. Navíc mám pračku skoro novou a ani nevím, jestli bych na ni mohla v případě nutnosti tu sušičku postavit...jo a taky tam je okno, sákriš. Nemohla postavit, už to čtu v odkazu...mám pračku hloubky cca 40 cm, to by sušička trčela a zablokovala okno. Ale to by se dalo dát sušičku třeba na chodbu, ne? Jdu to dál studovat, vydekukovala jsem, že stačí jen el.zásuvka a odpad není potřeba...no prosím, volně stojící a ještě od Elektroluxu, tam jsme teď objednávaly 3 výrobky. Kruciš, že jsem to nevěděla dřív, třeba bych bývala byla uondala svým skuhráním manžu....

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014