Krásný den z Brna všem!
Kamatejko, nikdo neví předem, jak dobře nebo špatně mu hubnutí půjde. Ale já pořád říkám, že je potřeba radovat se z každého kila, které nás přibližuje ideálu. Já má teď 63 kg, nejvíc by se mi asi líbilo mít 73 kg, ale nevadilo by mi ani 83 kg a dokonce i 93 kg, když bych si je trvale udržela, mi připadalo jako váha, se kterou bych mohla žít, připadala prostorově přijatelně a zdravotně už jsem taky byla v pohodě..... Tak Ti přeju, ať se Ti podaří přiblížit se Tvému ideálu co nejblíže.
Lauri já taky teď už beru Helicid stále. Žáha mě bez něj sice nepálí, ale mám zas jiné příznaky a myslím, že mi už taky zůstane natrvalo.
Romane, Helicid se dává po operaci i preventivně, protože ve švech se rády tvoří vředy.
Radku, to byla správně pojatá poslední večeře!!

Důstojné rozloučení s jistou životní etapou. Jogurty a kysané ml. výrobky jsou lepší než samotné mléko, protože si z nich tělo dokáže lépe vzít vápník, ale to neznamená, že mléko je nevhodné. Když budeš mít chuť, pij ho podle libosti, jen vynech nízkotučné.
Orca, na vozíku byla Maruška v Břeclavi (nechodí sem na fórum, ale je ve spojení se sasou, která sem chodí), ale v Břeclavi se klystýr nedává. Nicméně, co jsem slyšela o Mostištích, jistě to s Tebou předem proberou, abys nemusela mít obavy!!! Všichni si to tam moc chválí.

27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
CARPE DIEM!