Any píše:
Já taky nepředpokládám, že až zhubnu a vyřeší se můj problém, že sem budu ještě dalších pět let přispívat a bavit se o bandáži. Já to prostě za rok dva přestanu řešit, pokud to bude fungovat budu se zabývat v životě jinými věcmi než rozebírat bandáž. Na druhou stranu pokud fungovat nebude, půjdu sem pro rady. A zvednu počet nespokojených.
a to je právě ta největší blbost, kterou lidi dělají a proto je to tu o bandážích takové nebo makové... je totiž potřeba, aby sem psali i úspěchy (pokud je mají i za několik let) a ne jen neúspěchy, problémy. Nikdo neříká, že sem lidé psát MUSÍ, je to na každém z nás...ALE... toto forum pomohlo i Tobě, tak proč nepomoci jiným, dalším, kteří sem přijdou sbírat rady, informace, inspiraci a jedině informace od nás - odoperovaných mají ten správný význam, nikoliv lékařská teorie, kterou mají nastudovanou někde z papírů nebo ze zahraničních statistik, je opravdu moc "hezké", že jsi přímo napsala, že si sem přijdeš pro radu jedině tehdy, pokud budeš mít problém - a kdo mslíš, že Ti tady poradí, kdyby se každý zachoval tak, jak jsi napsala - "pokud to bude fungovat, budu se zabývat jinými věcmi, než se zabývat bandáží" - no jasně, že nikdo, ptž tady nikdo nezbyde, kdo by Ti tu radu mohl dát, proto tu určití lidé setrvávají i nadále a rozdávají pomoc, podporu, rady a inspiraci těm, co se teprve rozhodují.....jo a abych nezapomněla - přeji hodně štěstí s bandáží i do budoucna a také si tajně přeji, aby jsi sem teda už v budoucnu nepsala žádné příspěvky (tím mám na mysli, aby Ti bandáž fungovala a Ty jsi si sem nemusela chodit pro radu a pomoc)
nějak to tu celé přestávám chápat
vivien koukni se také sem
viewtopic.php?f=13&t=995
jinak přeji všem hezký den