Mě se líbí příspěvky, které tady říkají, že vlastně operace nevyřeší všechno a že vlastně ten život se pak nezmění a bude stejný... Když se ale podívám do chlívku
Změny, které nám přinesla bariatrická operace, tak mám pocit, že se tady nějak říká něco jiného, než se píše vedle. Kdo z vás nikdy neměl pocit, že jako šťíhlému člověku vám bude líp? Vždyť většina z nás co tam psala, tak napsala to stejné. Že jsme do te doby nežili ale živořili. Konkrétně já jsem jsem měla tak psychické problémy, že jsem se styděla chodit ulicemi. Kolik večerů jsem probrečela nad tím, že kdybych byla sťíhlá, tak by můj život vypadal jinak. Vypadal by přesně jako ho můžu žít teď. Takže já jí napropsto chápu, že se jí nechce žít v tom tlustém tělě a nějak mi uchází smysl, že jí tady někdo říká, že by se s tím měla vlastně smířit a dokonce jsem tady zaslechla, že váha není všechno. Kdo z vás by chtěl vrátit ten život který jste vedli před operací? Hm?
Tynka: Ty si všechno rozmysli a zvol si nemocnici a operaci která je podle tebe nejvhodnější. Chápu, že spěcháš ale pak s tou operací už budeš žít do konce života, takže rozmýšlej a vol podle sebe, která bude ta nejlepší a nejvhodnější jenom pro tebe

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava-MUDr.Foltys
Pes doskákal 16.7. 2012 ve 4:15 4.12.2012 Cilkulární abdo. Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno 2.9.2013 - Prsa. MUDr. Vřeský26.11.2013. Haxny opět Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN BrnoA konec:) Max. váha 135-celkem zhubnuto 72 kilo