RomanG17 píše:
LF - dal som si tú námahu a prečítal som si tých pár strán. Nič iné sa tam nepíše, len to čo som hovoril.
Nechcem písať mená, ale jedna si napr. musela uvedomiť, že ona papá tak akurát a tí ostatní jedia veľa.
Ďalšia potvrdila to, čo som písal, že operácia jej nepomohla s problémami v kĺboch, skôr naopak - to sú jej slová, nie moje (Jenže jak to dát dohromady s ortopedickými problémy? Ty se totiž ani se snížením váhy nemění, spíš horší),
ďalšia písala o tom, že sa musela zmieriť s tým, že musí jesť málo, čiže zase len je to o tom, že nie operácia, ale človek sa musí zmeniť
ďalší tam píše, že si začal vyberať, čo bude jesť, že ubral prílohy a ponechal mäso, ale malé porcie a že pridal na pohybe - zase je to len zmena v myslení človeka
a takto by som mohol pokračovať do aleluja. Takže nechce sa mi neustále dokazovať, že mám v tomto pravdu. Operácia nezmení nič, pokiaľ si človek sám nezmení svoje myslenie a postoj k svojmu stavu a okoliu. Všetko čo tam je napísané len potvrdzuje to čo som písal.
Roman
Nemáš pravdu, já věřím že ti, co už to mají za sebou..tu cestu hubnutí po operaci, se teď musí cítit krásně, ne jako předtím, kdy byl člověk upocený, spoustu věcí nesměl, spoustu věcí si tudíž musel odepřít.. určitě každý cítil občas špatný pohledy, nenašel na sebe věci, který by se mu líbili... Těch věcí je hodně, já nemám sice 150, ale vím, jaký to je. Tím, že jsem teď velká, jsem ztratila svůj koníček - můžeš se 150 kg jezdit na koni ? Jasně, že ne.. Takže OMYL, že ti to změní jen konfekční velikost, ono tě to změní v mnoha věcech, ale to ty sám nemůžeš ještě vědět víš? Protože si na začátku... A já vím, jaký to bylo před tím, a jaký to je teď..takže, nemáš pravdu. Ještě bych dodala, že když se člověk sám sobě líbí, je více pozitivní..od toho se pak odvíjí všechno...
Jo, a jestli mi chceš namluvit že se mi stav kloubů zhorší i po tom, co nebudou moci už tak zničený snášet velkou váhu, pak si dost mimo... jestli tím netrpíš, buď rád..Takže tím pádem nevíš, jaký to je, když tim člověk trpí..