Dobrý den !
To jsou hrozný vedra, ani nechodím ven, protože se okamžitě sliju potem...
Co se týče komentářů typu - "já být tebou, ani na tu operaci nejdu", protože mám JEN 104kg ? Co by jste dělali vy, kdyby jste bez bolesti už nechodili ? Věřte, já cítím každý krok, i blbý přenesení váhy... určitě do té operace ještě porostu...
Co jsem byla u dvou výživářů, shodli se, že mám metabolismus jako 55letá žena, pomalý.. A že to potrvá, než se zase rozběhne tak, jak má...
Tak jsem se ještě více informovala na OB kliniku v Praze a potvrdilo se mi bohužel to, co jste mi tu psali. Totiž, že tubu nedělaj, že jí vyměnili za plikaci nebo bandáž, a já bych ráda právě tu tubu, takže nic. Téma OB klinika už tedy můžu uzavřít, bohužel...
Začínám mít strach, že i když vy tu píšete že to se mnou není tak hrozný, že to řeknou i tam... že přehlídnou zdravotní důvody, hrozbu cukrovky apod... to nevím co budu dělat, jestli mě pošlou pryč s tím že na tom nejsem blbě...

Ale přece, každá jsme jinak stavěná, a já mám asi ještě dost svalů od práce u koní, proto mám ten tuk rozložený i jinde, než jen na břiše... třeba vnitřní strana stehen, to je teprve děs - kůže se o sebe otírá, takže pak vzniká vyrážka, která dost pálí a je nepříjemná... takhle bych mohla pokračovat dál.