Zelenokukadlo kup si přípravek ve spreji, který odpuzuje psy nejen od močení na stromečky, ale i od hryzání.
Terčo teď určitě 2 l neodpotíš v noci, ale určitě tak půl litru vydýcháš. A věř tomu, že nárok na zimomřivost máš už hned po opce. Neodporuj, kačenko!
Tak já měla rozmarýnu už mnoho let a krásnou velkou košatou a letos mi odešla. Na mimózu bacha, je to silný alergen. Tak, jako všechny akátové druhy. Terčo stévie viz níže u Věrči.
Bobule tak na toho "stojáka s kytkou na pravém místě" se kochám, konečně vidím pořádnýho chlapa, ten můj by mohl leda tak zalehnout na buben (rozuměj pupek), roztáhnout nožičky a ručičky a třepotat jimi...s kytkou leda tak na prdélce...ale i tak by to byl fajn pohled, no ni?
Aničko Rycht tak to lituju nejen Tebe, ale hlavně klučíka. Já jsem tohle zažívala s klukama do jejich 15-i let, taky jsem se za ty leta vůbec nevyspala. V tom je nejspíš původ toho mýho sůvačení. Ale po několika záchvatech už jsme vždy dojeli jen na injekce a pak po hodince či dvou jeli domů, doktoři nás už moc dobře v dětské nemocnici znali a tak jsem byla vybavená a věděla přesně, co a jak. Záchvaty dušnosti nejen v zimě, ale díky alergii na vše možné průběžně celý rok a obvykle v noci a ještě navíc často v době, kdy manža měl službu. A do 5-i minut jsem musela s nima být v nemocnici, jinak prý hrozí tracheotomie. Takže se jezdívalo v pyžamu a dece, já jsem většinou spala ustrojená, v očekávání, že "to" zase může přijít. Jakmile dostali rýmu či jednou zakašlali, nebo bylo větrno a rozptýlený pyl, JZĎáci hnojili či stříkali, nebo příliš velké vedro i mráz...tfuj, utěsňovala jsem i okna a odsávač par. Dnes už je medicína dál a vše se dá zvládnout líp. Musíš vydržet, je to nápor na nervy, ale určitě to zvládnete. Tak hodně zdraví a držte se!
Arnoldová ač křídlo je kuřecí, je to pěkná svině

. Některé z nás by mohly vykládat...ale s Věrčou neslouhlasím, že jsi byla přežraná, kdybys byla přežraná, vyhodila bys to všechno a ne jen ty příšerný kuří křídla, ty jsou fakt zabijácký.
Evikp mě zamrazilo, bylo to od Tebe darebáctví

!
Věrčo stévii mají v každém větším zahradnictví a vůbec to nemusí být subtropy. Až pojedeš z Turnova, zastav se zahradnickém centru Diké, tam ho mívají za 70 kč. Možná je ještě brzo, ale zjara ho mívají běžně.
Chlapci díky za přání k MDŽ, jsem ráda, že se pomalu začíná chápat, kde vůbec tenhle svátek má původ a že ho zdegradovali komančové, to jim je připsáno k dalším zlům.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014