Když mi tu píšeš, že jsem rozmazlená, to není urážka ? Přečtěte si hergot tu diskusi od mého dotazu k doktorům a žádánkám, prosila jsem se snad o to, aby se tu komentovala finanční situace? Jen jsem dodala, že cesta je pro mě drahá a že si nebudu moci dovolit tam jezdit často. To je jedinné, co jsem napsala a bylo to naprosto nepodstatné, ptala jsem se na něco jinýho. To mi bylo zodpovězeno ale přesto se najde někdo, kdo začne vrtat do nščeho naprosto jiného. A pak mi napíše, že jsem rozmazlená... To je pro mě urážející dost protože už mi není náct, jsem dospělý člověk, jako vy, takže je mu to nepříjemné. To mám mít pak slušnost k člověku, který mě uráží ? Tak kde to jsme ?? A budu potrestaná za to já... To je výborný.... Hlavně, že o mě někdo může říkat něco osobního, ale nezná mě.. to je v pořádku ? Jedna členka - Mochomůrka mi poradila, at neutíkám a řeším problémy čelem, a já se rozhodla, že si nenechám líbit urážky.. Já tu urážku pouze vrátila, nebyla jsem první, kdo urážel... Takže než mě bloknete, buďte fér a přečtěte si celou diskusi, tam zjistíte, kdo první uráží a kdo se brání... a zveřejnit soukromou zprávu, no jo.. to sem to rovnou mohla napsat sem, že ? Ale nechtěla jsem, aby to odnesli všichni, když on je tak hrubý a uráží mě veřejně.