fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 08 zář 2025 14:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2143, 2144, 2145, 2146, 2147, 2148, 2149 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 14:55 

Ano je to urážka ! A že "to vyplynulo ze situace" ? Ale Vám asi nikdo neřekne, že člověka, kterého neznáte nemáte takhle hnusně pojmenovávat. To, když to napíšete vy je ovšem pořádku, ale mě už přetekli slušně řečeno nervy, takže jsem mu to vrátila. To je ale paradox, že jemu nikdo neřekne, že jsou jeho poznámky hnusný a krutý, vina padá na mě... Tak jo, at žije spravedlnost !
Je mi z této diskuse špatně od žaludku...

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:01 

Romane
zveřejnění bylo na místě, ikdyž je to soukromá zpráva, odhaluje a potvrzuje se tak to, co Tynika ve skutečnosti je, a ty si ji nenapsal nic špatného...
já bych to klidně zveřejnila taky :wink:

Tynika
buď tak hodná a přestaň se tady ohánět urážkama k lidem, co na tebe reagují OPRÁVNĚNĚ-UŽ TO KONEČNĚ POCHOP tak, jak to čteš... mají pravdu, kterou ty nechceš přijmout... kdyby to napsal jen jeden člověk......, ale už na tebe reaguje více lidí tak asi proč???
nemáme se ti na cestu do Turnova a zpět složit a poslat ti peníze? a pak na další kontroly a cesty? už mi to tak připadá, hledáš výmluvy, kde se dá, píšeš tu o penězích jako aby jsme věděli že jsi vlastně chudák, že na to nemáš a podpořily tě...
nezlob se na mě, tak mi to připadá...
pokud operaci opravdu chceš a máš velké zdrav.problémy o kterých si psala, půjdeš i přes překážky-přes své překážky, které si musíš odstranit a vyřešit JEN TY :!: :wink:
snažila jsem se ti vždy odpovědět tak, aby odpověď stačila a podpořila tě... ale pokud se nezačneš chovat normálně, nečekej podporu... :!: :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:02 

RomanG17 píše:
Tynika, ja som Ťa len slušne na čosi upozornil. Ak to Ty považuješ za urážku, je to Tvoj problém. Ja som Ti nenadával ani na začiatku, ani teraz. Nadávky si zatiaľ použila proti mne a bestičkovej LEN Ty. Pani Bestičková len zo slušnosti nezverejnila Tvoju súkromnú správu, čo si jej napísala. Takže klameš sama seba od začiatku. Ak sa budeš takto správať aj pred psychologičkou, tak Ti určite operáciu nedoporučí, lebo problém máš asi kdesi inde. Od tohto momentu si pre mňa prestala existovať, a môžeš si o mne písať čo chceš, toto bola moja posledná reakcia na Teba a Tvoje pseudo problémy. A ver, že ak mi napíšeš znovu aj súkromnú správu, tak ju zverejním, bez komentára, ale zverejním.

Ďakujem, úchvatná.

Roman

Jedinný problém který mám jsi ty, protože mluvíš o člověku, kterýho neznáš a tím co píšeš mi to skutečně dokazuješ :) Kdybys viděl soukromý zprávy který mi tu někdo napíše, divil by ses ! Mají pravdu v tom, že ty nevíš, jak jsou na tom lidi co tento boj zvítězily..proto říká nesmysli a možná proto urážíš... Mají pravdu, ty takový si a všimni si, nevykám ti, protože úctu kterou bych měla mít nemám k lidem, kteří mě urážejí. A nikdy nebudu.

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:06 

Tynika
určitě tady jsou lidi, kteří taky mají hluboko do kapsy... ale nikdy to tady neřešily, kolik je to bude stát... ano, pokud jedeš kus cesty a zaplatíš za ni, je to náročné, ale jedeš kvůli sobě, né kvůli nám... ty si jedeš zachránit život a zdraví, tak proto musíš taky něco obětovat... holky jezdí ze severu moravy přes celou republiku a taky to zvládly... protože CHTĚLI a nefňukali co je to bude stát a kolik hodin cesty pojedou :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:08 

Mattoni souhlasím.

Tyniko, uvědom si, že tento názor na tebe nemá jeden člověk, ale skoro všichni, po zveřejnění soukromé zprávy od Romana.
Mám pocit že jsi ještě malá holka co je dospělá jenom věkem.

26 let, skvělý manžel, dvě zlobivé děti

16.8.2012 TUBU Mostiště

Obrázek

Raději shořet, než vyhasnout!

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:10 

Všichni, kteří mě odsoudili že jsem rozmazlená - zajímavý, kdybych byla rozmazlená, myslíte si, že bych koukala na finance rodičů ? Nejspíše ne, chtěla bych vše za každou cenu.. to je přece definice rozmazlenosti :) Já to, co chci, na to si dokážu vydělat.. Chtěla jsem notebook ? Vydělala jsem si na něj, chtěla jsem nový věci, taky jsem si je koupila. U mě to není tak, že řeknu - mami dej mi peníze chci si něco koupit naopak já se svý mámy ptám na to, jestli si to můžeme dovolit a díky zdravotní situaci ani nemůžu chodit na brigádu, takže se ptám opět mámi jestli mi ty cesty zvládne zaplatit..takže je jasné, že si zvolím tu levnější.. To je opravdu myšlení rozmazlence, že ?.. Nebo že jsem na psychiatra.. je mi vás líto, protože soudíte...a přesně to dělají lidi co nadváhu nemají SOUDÍ...a soudí a uráží OBÉZNÍ.. o kolik horší jste asi vy, když si dovolujete soudit člověka, kterého neznáte? Já jsem v pořádku, dokonce mám kamarády, který by za mě dali ruku do ohně a určitě by se smáli, kdyby četli to, co o mě píšete vy.. Ale mě to teda směšný není... možná za čas...

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:17 

Tyniko,připomínáš i jednu slečnu,která sem chodila před 4.rokama,taky měla takový nasraný postoj na všechno a navšechny...

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:21 

Tynika

cituji tě

" Bez přízně rodiny - padá hodně často slovo "myla by jsi něco dělat, podívej se, jak vypadáš!", skoro bez přátel protože někdo se se mnou stydí jít do společnosti, nebo mě tam vezme ale lidé kolem mě snášejí jenm proto, že mám sebou krásnou kámošku nebo jen ta představa, že by šli nakupovat nebo jen po ulici ... , také bez partnera protože v mém okolí kluci chtěj opravdu jen ty štíhlé nebo normální hezkou holku, nikdo nechce takovou prasatici a pokud někdo projeví zájem, tak to je buď zoufalec, sexuální loudič, stařík nebo cigán... já ale nemám povahu "smířit se s tím co se nabízí", né že bych koukala po krasavcích, ale smířit se s nějakým, který za to nestojí... "

toto jsou tvá slova, možné né vše je díky tvé obezitě, možná máš hromadu problémů s okolím i kvůli svému chování, holka neznám tě, ale tvé příspěvky mi stačí na to abych ti dala jednu radu
holka, zamysli se nad sebou

Břeclav - 24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná :)

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:23 

A proč už asi nechodí ? Že by jí nějaký chlap napsal, že její problémy oproti jemu jsou PSEUDO, že jí operace změnit nemůže, protože nezměnila zatím JEHO ? Nebo jste jí snad taky napsali že je rozmazlenec ? Víte kolik slečen má problém s obezitou..ale vídám tu jen starší lidi na vyjímky..čím to asi je ? Že by to byla absence úcty k mladším osobám ? :) Jestli to nevíte, úctu mají mít všichni, ale já jí tu postrádám..proto není tak divné, že jí k některým nemám ani já.
Delli - skoro neznámená vůbec.. mám dvě a věř tomu nebo ne, stačí protože vím že jsou opravdové :)

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:29 

HOLKY,PŘESTAŇME HÁZET PERLY SVINÍM :-)

Mimochodem,co jste která vařila?hledám ispiraci..Člověk se vleze po 100 letech,výjmečně mě ta naše ÉÉÉÉÉÉÉliška nechá v klidu sedět u PC,tak si říkám,že nemá smysl se rozčilovat... :wink:

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:34 

Tyniko
.... obhájíš se možná u jednoho člověka, ale u několika lidí už tvá obhajoba ztrácí smysl...

měla by si se raději věnovat foru a informacím, které se týkají tvého druhu operace, aby si věděla, na co se máš při konzultaci ptát a nemusela si mi psát SZ, na co se máš doktora zeptat...
forum je hlavně o bariatrických operacích a ne o osobních problémech... tak studuj informace o tubulizaci, protože pokud půjdeš na opku, měla by si být i informovaná a vědět, jak jíst po operaci, co, jak dlouho se hojí vnitřní stehy, kolika gramové porce máš jíst... a jak dlouho po jídle mít, kolik za den atd...

besticková
langoše s kečupem, šesnekem a sýrem :twisted: :D už druhý den :oops: ale dneska jsme se přežrali, zítra to chce změnu :D

Obrázek

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:36 

Nevhodný příspěvek.

Naposledy upravil Annax dne 23 srp 2012 15:41, celkově upraveno 1
Smazáno moderátorem.

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:39 

Mattonko,taky bych je mohla udělat,sice jen na večeři,mužíček by je na oběd asi nechtěl,ale to vůbec není marný nápad..Dík!!

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:39 

Bestickova
Včera nudle se zelím a domácí slaninkou, dnes brambory pečené se smetanou a nivou a zítra bude čína (zůstal mi kousek zelí ze včerejška :mrgreen: ). Taky jsme tento týden měli naše veleoblíbené karbanátky pečené na pečícím papíře s brsalátem, který spojuju kysanou smetanou. Je to 1000x lepší než s majonézou :) Byl to dokonce náš slavnostní oběd, dcera měla 13 :lol: :lol: :lol:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 15:41 

Mattonko ty normálně jíš česnek? já myslela že nafukuje nebo se pletu? Vojtíkovi nevadí?

Břeclav - 24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2143, 2144, 2145, 2146, 2147, 2148, 2149 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina