Vidím, že přemýšlíme stejně, ptž moje "fakta"(rozumějte výmluvy

), proč nemůžu jít na tobogán, bylo několik:
- tak jak již zmíněno zaseknutí v zatáčce a vyprošťování hasičů a druhý den zpráva v novinách:ý
- V.J. (27) se zasekla na místě XY, museli jí vyprošťovat tři jednotky hasičů za pomocí zvedače

- že ten tobogán ucpu a všichni, co pojedou za mnou utvoří hada, který bude větší a delší, až se to ucpe směrem nahoru zpět

- že ta lanka, co ten tobogán drží, mě nemůžou unést. Ale přítel mi říkal, že žádná lanka nevidí, že snad nemám na mysli ta LANA, která roztlačí i náklaďák
- pokud šlo o ty neuzavřené tobogány (ne trubka, ale jakoby půltrubka

), tak jsem se bála, že vyletím ven v zatáčce

A že pokud se to stane, tak až umřu, přijdu a zabiju ho

Ale vážně, jsem za to ráda

Zase jsem překonala sama sebe

A ještě jedna historka k pobavení

Půjčili jsme si šlapadlo (opět jsem na něho odjakživa odmítla jít, ptž jsem trpěla utkvělou představou, že to svým nástupem převrhnu/potopím) a nástup ušel, přítel přitočil, přidržel...
Uprostřed mě napadlo, že to prckům můžeme osladit a že si zaskáčeme do vody ze šlapadla.
Prcci byli pro a k nezastavení, příteli se nejdřív nechtělo, pak si skočil a tak přemlouvali mě. Což o to, já bych si i skočila, ale nějak jsem si nedokázala představit, jak půjdu zpět nahoru

Ale tak nechala jsem se přítelem přemluvit, že mě na palubu vytáhne

No, skočila jsem a chtěla zpět vylézt. A ejhle

Nejdřív ruce, položím prsa na palubu a přítelův pohled mě rozesměje

A jak se řehtám na celý štěrkáč, samozřejmě ztrácím sílu a tak jen pololežím na šlapadle a řehtám se a řehtám se a řehtám se

OK, pokus č. 2 - opět jako pokus číslo 1 a řehtám se o to víc, že musím bavit celý štěrkáč
Pokus č. 3 - Nejdřív pokládám nohy, přítel zvedá, tlačí a mě napadlo, že by to mohla být zajímavá poloha při milování (

) a samozřejmě se směju sama sobě, že i při tomto myslím na sex a tak padám znovu do vody. Pak jsme se všichni vysmáli a při čtvrtém pokusu se vše zadařilo a smáli jsme se celou cestu zpět.
Opravdu bomba zážitek
Jen mi přítel nasadil teď trošku brouka do hlavy - jsme se jen tak bavili o operaci a taky se těší, až to bude za náma a že prý budu taky pak zase veselejší. Prohodil to jen tak mimo řečí...
Nepřijdu si smutná, ale tak nějak zadumaná - operace + ztráta práce, která mě bavila + trochu finančních problémů + odložení miminka, ptž chci nejdřív opku ...
Ani mi to nepřišlo, že to bude až tak cítit i on