Děvčátka a chlapci,při popisu vašich zážitků z tobogánu a vodního šlapadla,jste mi připoměli můj "zážitek"..Před manželem jsem chodila s klukem,který se živil jako řidič TIRáku..Jednou v létě jsme se domluvili a vyrazili spolu směr Itálie,bylo to o prázdninách a tudíž bylo jasné,že než bude mít náklad zpátky,budeme mít v Itálii pár dní,které můžeme využít třeba u moře..Vyrazili jsme směr Mikulov,tehdy ještě fungovali hranice,české celníky jsme prošli v klidu,nicméně rakušáci nás poslali na váhu,aby nebyla překročená povolená váha kaminonu včetně nákladu,40tun..Tak můj drahý pěkně najede na váhu a ejhle,váha překročená!Celník nás okamžitě odstavil na bok s tím,že dál nás nepustí a bude se muset přeložit náklad..Bylo to v pátek odpoledne,což znamenalo zůstat tam až do pondělak,než se něco zařídí..Mého napadlo,že by to mohl zkusit u večerní směny,o které bylo známo,že za 20DM je benevolentnější k nějaké té chybičce..takže to šel kolem 7 večerní zkusit znova..vrátil se po půl hodině s tím,že se máme zase postavit na váhu..Najel na ní a samo,váha překročena..Najednou se otevřeli dveře od kabiny,na schůdky se postavil rakouský celník a nahlíží do kabiny..pak kouká na mě a lámanou češtinou říká: Paní ven..Vystoupila jsem,čekala jsem nějakou brutální kontroludokladů,ale ono nic..celník šel k váze,kouká na ni a říká,váha ok,můžeš jet..a výsledek?mých 170kg

nám málem zabránilo k jedné z nej dovolených kterou jsem s ním pak ztrávila..