Ve Zlíně je též tak nějak pod mrakem

Martinečka: Ano, v Otrokovicích

Já se jim taky vyhýbala, ale už nebudu, šlapadlo bylo super

Jaruška: Písnu SMS, jestli přijdu a v kolik

Ale pokusím se, ráda Tě uvidím

A jak tu někdo zmínil kolotoče, taky mám zážitek cca 2měs starý

Na kolotoče jsem odjakživa nechodila. Nemám ráda výšky a taky jsem se bála, že:
- něco urvu
- něco se mnou spadne
- ten, co pouští, mě nepustí a bude nahlas komentovat, že skrz váhu nemůžu a ten trapas by byl
- že se moje prdelka (

) nevleze do sedačky
- že nezapnu ty jejich bezpečnostní tyče/pásy
No, a tak jsem se vždy jen dívala. Jako dítě jsem milovala houpačky - lodičky a od otřesného zážitku s bratrancem, bylo mi asi 5 let, kdy jsme byli na labutích (jestli víte, pár nastoupí do labutí a sám si reguluje výšku nahoru a dolů a to se točí dokola) a bratránek neměl na práci nic lepšího, než lítat rychle nahoru a dolů a jak jsem se bála výšky, jsem myslela, že umírám

Samozřejmě jsem neumřela, ale od té doby na kolotoče nevlezla a pak se to umocnilo mou vzrůstající váhou ...
A pak v pubertě jsem se jednou překonala a vlezla na tu OBROVSKOU houpající se loď. Vleze se tam asi 20 lidí a houpe se jakoby kyvadlo do výýýýýšky a ještě větší výýýýšky
A teď zpět k mému zážitku teď z léta :Šli jsme s prďoškama na pouť do Štramberka a já kráva jsem se příteli svěřila při cestě tam, že jediný kolotoč, kde jsem kdy byla, byla ta loď. Samozřejmě v domnění, že tam ta loď nebude
Hmmm a za 5min na pouti jsme objevili loď

No, přítel šel koupit lístky:
- tu paní, co prodávala, jsem se snažila přesvědčit, že tam přece nemůžu jít, že mě určitě nepustí a mrkala jsem na ni jak nemocný osel a ona na mě vesele mrkla a řekla:"Jasně, že můžete jít!"

Takže moje snaha, že mě paní jako nepustí, byly ty tam

- přijdeme k lodi a došlo k prvnímu "kopanci". Ten průlez pro vlez na lodi, byl - přísahám Bohu - tak 15 cm široký!!! Ale když už jsem tam vlezla, tak jsem se tam snažila nacpat - rozumějte a představujte si - zatáhnu břišní svaly (teda si to aspoň představuju, že mi to jde

), a pravidelným pohybem nahoru a dolů se vsunuju do dané maličké dírečky

A ono se podařilo!

- průběh na lodi? Nejdřív hrůza!!! A řvala jsem na celou pouť, že ho zabiju

Ale pak se prcci báli snad víc jak já, tak jsem se soutředila na ně a bylo to lepší

- při vylízání z lodi opět ten samý postup (zatáhnutí "břišních" svalů a sunutí se nahoru a dolů). Ale něco se mi nezdálo a našla jsem si na zadku asi 10cm díru v průměru

On tam byl asi nějaký šroubeček a jak jsem se snažila nasoukat tím průlezem a tlačila se nahoru a dolů, tak jsem si udělala pořádnou "ďůru" na novým triku. Koupila jsem si ho den před poutí, abych byla, ehm, pěkná
Tak to jsem já, dámy a pánové