Muchomúrko, máš plnú pravdu. Ale nám doktor (a mám to písomne od neho), skutočne nariadil LEN 14 dní tekutú a potom ďalších 14 dní síce mixovanú stravu, ale tie mixované veci MUSIA byť najprv varené. Takže aj to je vlastne mesiac.
Úchvatná a Radek, preto po tých prvých 14-tich dňoch si v ďalších 14 dňoch do tej tekutej môžete mixovať čosi, ale stále to musí byť redšie. Nám doktor doporučil tzv. vidličkový test - ak jedlo prepadne cez vidličku, tak je to OK. Čiže môže to byť trochu hustejšie, ale musí cez vidličku prepadnúť. V tých druhých 14 dňoch skúste už omáčky napr. bramborovú na kyslo a dajte si do toho zmixovať trochu zemiakov(brambor), potom som skúsil špenát, zemiakovú kašu (ale musí byť trochu redšia), potom rôzne polievky a do toho zmixovať mäso, zeleninu.... a proste rôzne iné. S tým mixovaním už je to podstatne lepšie. Preto Radek a úchvatná, vydržte ešte tých pár dní s tou tekutou a potom s tým mixovaním je to už podstatne lepšie. Lebo Muchomúrka má pravdu v tom, že narobiť si zbytočné problémy kvôli netrpezlivosti sa neopláca.
Čo sa týka Tyniky, tak objavila, že aj ja som si založil účet na rajčeti a samozrejme mi tam nezabudla nechať svoju vizitku. Tak som hneď požiadal správcov cez info@rajče.cz , aby jej zablokoval účet a vylúčil ju na základe toho, že porušila pravidlá, ktoré tam sú a používa vulgarizmy a obsahy jej príspevkov sú v rozpore s morálkou a slušnosťou. Napíšte všetky na ten mail správcovi, pošlite tam to, čo Vám napísala a žiadajte zablokovanie jej účtu. Ja som požiadal Annax, aby jej zablokovala prístup aj do týchto našich skupín. Ona je skutočne asi mentálne narušená. Čo sa rajče týka, je tam možné si nastaviť, že komentovať môže len ten, koho máte v oblíbených. Tým by ste ju mohli trochu obmedziť. Neviem nakoľko ju to bude obmedzovať, ale za pokus to stojí.
Roman
_________________   60 rokov, manželka, syn 29 r., dcéra 28 r. a jedna mačka menom Mrňa Odložená operácia 8.2. pre zápaly v žalúdku. Najvyššia váha 138 Tubu vykonaná dňa 9.8.2012 v Břeclavi MUDr. Čiernym 16.2.13-112,0 31.5.13-106,5 7.8.13-103,5 30.9.13-101,1 14.10.13-99,812.11.13-98,2 28.3.14-97,5 8.7.14-97,0 30.4.16-94,0 22.7.16-92,5
|