Spendlicku,
k té 211-tce ,-) ...já volala až reviznímu lékaři pojišťovny min. vnitra. Moc jsem stála o operaci v Břeclavi, ale s tou neměli smlouvu....Revizák mi řekl, že oni mají smlouvu s Vojenskou nemocnicí (tam to nedělají), s Mostištěm, a FN v Brně Bohunicích (to jsme se bavili tak jako v okolí Brna). Jenomže já chtěla bypass a ten v Mostišti nedělali vůbec a v Bohunicích cca 1-2x za rok, tak jsem jela raději až do Turnova k MUDr. Hrubému, který těch bypassů přece jen dělá víc než 1-2x ročně..
V Bohunicích je každé pondělí myslím od 8-13 na chirurgii poradna, kde se střídá (MUDr. Procházka nebo Mudr. Hlavsa) a čekací termíny docela šílené, tak si pro jistotu rezervuj ten termínek od Sněhurky - ať ho hlavně nepouští.
Ale bacha budou ti nutit bandáž, pak plikaci - nesmíš se nechat.. Né že by tam na to byli nešikovní - o tom nepochybuji, že se musí umět vypořádat s mnohem většíma hrůzama, ale ty termíny byly tehdy navíc moc dlouhé a jen v té poradně jsem si připadala tak ztraceně... mraky lidí, pásovka, masokombinát..
Mostišti asi už taky možná taky "dokapává" limit tak proto možná ty zmíněné potíže s pojišťovnou.. těžko říct v březnu když jsem tam volala tak by to nebyl problém a termín operace tehdy do měsíce

Kdybych chtěla TUBU, tak bych se rozjela tehdy tam

Tak zkus zavolat taky revizákovi a zeptat se prostě kde můžeš tuto operaci absolvovat a beztak ti řekne aktuální stav....by mohl mít přehled o vyčerpanosti limitů, ne? Nevím, ale za zkoušku nic nedáš, maximálně se dozvíš nějaké užitečné info