Dobré ráno všem
taňulenestalo se Ti to po kuřecím mase? ono kuřecí někdy dokáže člověka potrápit...
nutridrinkypila jsem je v šestinedělí, já nevím, jak ostatní holky po porodu ale ikdyž jsem 100x chtěla, nenajedla jsem se, neměla jsem hlavně chuď, hlad ani potřebu cokoliv do sebe dát... když jsem se vrátila z porodky, jedla jsem kolikrát až večer nebo v noci... a to asi tak, že jsem snědla 3 kolečka salámu nebo snědla Lučinu nebo 2x kousla do rohlíku... soustředila jsem se na malého a dělala věci kolem něj, ikdyž spal, já žehlila, prala, vařila ale nejedla...
soused z nemocnice mě hned po porodu zásobil a já se smála, že ten pytel, co dotáhl Nutrošů budu mít do příštích vánoc... ne, já je měla na 6 týdnů... místo jídla jsem pila nutroše, dá se říct, že jsem byla na tekuté 6 týdnů

ale díky Nutrošům jsem "jedla" ikdyž to není to pravé jídlo, bylo to jediné, co do sebe dostávám...
nepřibrala jsem po nich ale taky nezhubla, už začínám najíždět na režim ale stále bojuji, dopoledne se mi to daří, odpoledne už zase najím až večer nebo v noci...
doufám, že tento stav už konečně skončí

mám sice dost velkou zásobu ale místo 6x nutroš už jej dávám tak 2-3x za den a snažím se normálně jíst... odpoledne je to teda boj, ale snad se to časem taky upraví....
nebýt nutridrinků, nefunguji a asi bych odpadla, protože při pohledu na jídlo mi to nic neříkalo ikdyž jsem si 100x říkala, musím jíst.. nešlo to... ani hovězí vývar, který mě tehdy po operaci stavěl na nohy, nefungoval...
no tak jsem se vykecala

...
Všem hezký den