sojko čááuuu, kde lítáš čečéééé
Mattonko nevím, jestli jsi četla na FB - po 2,5letech od opky jsem zjistila, že toho sním méně, než před tím, trvá to už pár týdnů.... místo 3/4 jogurtu dám ztěží 1/2, místo větší půlky nebo 3/4 rohlíku dám ztěží půlku, místo 1 a něco naběračky polévky dám sotva 1, po pití jsem docela dlouhou dobu plná,což jsem také nemívala atd atd, mohla bych pokračovat...nepociťuji také pocit hladu, který jsem občas už cítila, nepíšu to proto, že by mi to nějak vadilo, ba naopak, jsem ráda, že nežeru, jako to prase, ale ptala jsem se na to, jestli to tak po takové době také někdo má, že začal jíst méně....u Tebe je jasné, že jsi musela řešit sílu a energii pro malého, tento problém naštěstí u mě padá a navíc - necítím se nijak unavená, slabá, nic...prostě jen jím méně, ale stále všechno
Také jsem zkusila držet
úplňkovou dietu - nikdy jsem na to nevěřila, nezajímala se o ni, nepotřebovala jsem ji, ptž jsem po opce hubla neustále....tak jsem si ted řekla, že ji zkusím, co to se mnou udělá, spíše to je zvědavost

každopádně jsem nejedla od včerejších cca 15h (nebyla jsem doma a potom už bylo po 17h, kdy už se jíst nemělo, co jsem tu vyčetla od
Annax) a ani dnes se nedostavil pocit hladu, únava, slabota, nic... najedla jsem se až asi v 18h, takže je mi jasné, že musím opět hlídat hodiny na jídlo, že se mi žaludek neohlásí....