fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 srp 2025 21:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2247, 2248, 2249, 2250, 2251, 2252, 2253 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 03 říj 2012 17:25 

Petro74, hezký podvečer i Tobě.
Při tekuté stravě jsem se slabá necítila, fungovala jsem hned po návratu z nemocnice naprosto v pohodě a docela brzy šla do práce.
Musím ale uznat, že těch 14 dnů bylo tak akorát, déle bych to asi nevydržela. :wink:

36 let, podporující skoromanžel, 2 úžasné Treperendy (7 a 2 roky)

29. 6. 2012 - konzultace u obezitologa MUDr. Robina Urbánka ve Zlíně
26. 7. 2012 - konzultace u MUDr. Michal Čierny, CSc.
11. 9. 2012 - Břeclav - den operace, zvoleno TUBU

Obrázek

PříspěvekNapsal: 03 říj 2012 18:14 

Annax:
[color=#000000]Aničko, mám velikou radost za Tebe! Jsi prostě dáma, které nic a nikdo neodolá, natož nějaké to kilčo. Velká gratulka!
[/color]

Plikace: 13.11.2012 při 95kg
Abdo bříška: 2.12.2013
Vývoj váhy: operace 13.11.2012 - 95kg, 17.11.2012 - 89kg, 19.12.2012 - 87kg, 3.1.2013 - 85kg, 14.2.2013 - 83kg, 11.4. - 82kg HURÁ, snad je po stojáku, 5.5. - 81kg, 12.6. - 80kg, 25.7. - 77kg, 27.9.- 77-78kg, 15.11.13 - 76kg, 15.12.13-73kg

PříspěvekNapsal: 03 říj 2012 18:32 

Annax,
vďaka za povzbudenie, dnes som to potrebovala. Tešila som sa ako malé dieťa, že už to bude, dúfam, že o mesiac to bude ok, hoci vraj maju na čakačke cca 20 ďalších ľudí a reálne to vraj nestíhajú, tak dúfam a pozitívne myslím. Navyše niet nad psychiatrov, tí vedia ako dostať z človeka čo potrebujú, takže po dvoch vetách som revala ako blázon.

3.10.2012 - predoperacne vysetrenie, hotovo
12.10.2012 - operacia Trnava, tubu sa nekoná - odklad cca 1 mesiac pre zápal pažeráka
7.11.2012 - kontrolné gastro, pažerák je ok
16.11.2012 - tubu Trnava, začal nový život

PříspěvekNapsal: 03 říj 2012 18:54 

Děkuji všem!
Věřím, že jsem ten můj metabolismus ošálila a bude to pokračovat dál :wink: Mooooc bych chtěla :mrgreen:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 03 říj 2012 19:48 

Do povídání o všem možném vkládám POZVÁNKU na vycházku s NW hůlkama, či bez nich, vlakem z Brna... a pak pěšky kolem vinic, či do nich s ochutnávkou burčáku, či vína. Sraz je již před 9- tou ráno v neděli (7.10.) ve vestibulu Hl.nádraží, bude se pořizovat skupinové jízdné. Odjezd vlaku v 9.10 !!! S sebou dobrou náladu a pláštěnku. Na setkání s operovanými i neoperovanými se těší Dr. Čierny

PříspěvekNapsal: 03 říj 2012 20:12 

Aničko, sluníčko moje, gratulka veliká!!!

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

PříspěvekNapsal: 03 říj 2012 21:51 

Ještě jednou, jako „novicka“ na tomto příjemném a podporujícím webu, všechny zdravím..:).Jak jsem již psala odpoledne, kolečko vyšetření mám za sebou a když jsem si při gastru myslela, že to nejhorší mám za sebou, to jsem nevěděla co mě ještě čeká u psycholožky...Apeluji svoji radou na všechny, kteří si mají vybírat nějakého nového lékaře, který má ať už jakkoli spolu rozhodovat o vašem dalším osudu, v dnešní době opravdu platí, co se doktorů týče ,třikrát měř a jednou řež.. Já se tím při výběru lékařů, zvlášt tady na Hradišťsku už několik let po přestěhování ze Zlína řídím, jen teď jednou jsem při výběru psycholožky „zaspala“ a jako ovce automaticky jsem šla k té, co mi doporučil zlínský obezitolog, byť pravděpodobně s dobrým záměrem...Už při vstupu jsem měla dát na svůj šestý smysl a vzít nohy na ramena, měla bych teď o jednu „chuťovku“ v životě méně...
„Ambulanci“ ( i čekárnu) má paní doktorka ve starší řadové zástavbě blízko centra města ve sklepních místnostech, což by samo o sobě nevadilo, ovšem již, jak otevřete dveře, tak první vás omámí silný smrad plesniviny a vlhkosti. Štítíte si sednout protože staré sedačky jsou celé od chlupů. To že se ve sklepní čekárně neuklízelo od 30. války si všimnete hned, jak si teda po chvilce sednout odvážíte, ovšem kvůli prostředí jste jako na trní..Četla jsem si knížku, abych odvedla myšlenky a najednou se mi na tašce objevil brouk, připomínající švába...Po vstupu do ambulance zjistíte, že tam to není o mnoho v lepším stavu, paní dr. vás nacpe do jakési úzké tmavé komůrky za železný stůl a posadí vedle vás 15letou holku, o které mi asi 1min před tím, než ji vedle mě posadila, řekla že jde o psychopatic. osobnost s agresivními sklony a ať si ji nevšímám.. Dívčině se nechtěli žádné testy vyplňovat a dávala to patřičně najevo házením propisky a povykování na sebe s paní dr. přes dveře...Do toho přišla za paní dr. maminka dívčiny, která tam chudák plakala, že se jí holka doma podřezává , je agresivní, nepříspůsobivá a že si s ní neví roky rady..Tudíž jsem byla myšlenkama uplně někde jinde, než u svého testu a to jsem se snažila pekelně soustředit...Testy byly aspoň dle vzhledu starší než já, doplňování nějakých „geometrických“ obrázků asi 60 a jen dvacet otázek..Bylo mi do telefonu řečeno, že vše bude trvat tři hodiny, tak protože na „matematicko logické úlohy nemám buňky, jsem spíše humanitní typ:))“ tak si říkám, je to těžké ale času mám, dost, jaké bylo moje překvapení když po mě paní dr. chtěla za 30 min. výsledky, uprosila jsem ji aspoň o deset minut déle , proto jsem asi třetinu testu uspěchala jak se dalo...Dívčina s maminkou konečně odešly a já jsem se paní dr. neobezřetně „svěřila“ že jsem si myslela že mám ze svým 16letým synem s kterým mlátí puberta starosti a že vidím ,že podle této maminky, žádné nemám.. Potom jsem se jí opět při vyplńování jejího dotazníku , kt. jsi zaznamenávala na pc..opět „neobezřetně svěřila“ že jsem ve školce plakávala, když se mě na to ptala a posledního emotivního výlevu kterého jsem jsi sem vědomá jsem se jí „svěřila s obavou“, že mám pocit abych z těch jejich testů nevyšla jako jednoduchý člověk, že se tyto testy absolutně neslučovaly s mým založením. Ještě jsem měla napsat pár vět o sobě a to bylo vše..Je to deset dnů, dnes jsem si měla přijít pro výsledek...Paní doktorka mi dala přečíst asi 30 sekund své výsledky a už po mě chtěla ať to podepíšu..Mě bylo trapné se tam s paní dr. dohadovat a protože sem pořád něčekala žádnou „podpásovku “ tak jsem to podepsala, paní dr. mi strčila kopii do ruky a už mě forovala ven. Ještě jsem se jí stačila zeptat, že se jí ptám jako lajk, co testy tohoto typu o mě vypoví a ona mi obeknutím se odpověděla, že to jestli nejsem uplně blbá a to cituji...Jaké bylo moje překvapení, co jsem si o sobě v autě ve zprávě přečetla...Paní dr. mi téměř podle jejich výsledků „překopala celou osobnost“ a IQ mám jak „lepší“ kopáč, tak mi to aspoň připadá..Operaci mi doporučila, ale tak jako naznačuje že o fous...Byla jsem v šoku..Hned jsem si vzpoměla na prima paní psycholožku která vyšetřovala moje syny před první třídou a jela k ní v době oběda na pas blint..Paní psycholožka mě laskavě přijala, protože mě si lidé skrz řeč i prostorovou výraznost pamatují a z mé story jen kroutila hlavou, a řekla mi že na onu paní psycholožku je mezi lidma více stížností ale že se nikdo nebrání a že bych si měla stěžovat „výš“ a že je škoda že jsem ji nekontaktovala dřív byla by mi doporučila kolegyni a že mě měla psycholožka vyšetřovat jak jsem schopná spolupracovat po operaci, dle toho mi dát obtížnost testů a ne, bludy a číslo IQ které mi do zprávy napsala... Fakt mě to dost zasáhlo, já jsem člověk který nemá rád své tělo, ale na selském rozumu, empatičnosti a širokém záběru si dovolím aspoň trochu zakládat...pracuji na tom celý život. Zítra jedu ještě navíc k obezitologovi s výsledkama kolečka vyšetření, takže ráno aspoň zajdu k mé velice vstřícné paní obvodní, která mě zná a zkusíme něco vymyslet...Omlouvám se že jsem tak květnatá ale muselo to ven..a v dnešní době kdy s vše platíme ve formě daní a pojištění máme právo od špatného dr. utíkat, takže milé dámy, jakmile ucítíte, že něco není v pořádku, vemte nohy na ramena a běžte o dům dál. Zasáhlo mě to i proto, že když si dr. Bařinka přečte můj ohromný kádrovací list, co si asi o mě pomyslí, potom bude stačit abych měla po operaci z něčím problém a mám obavy, že nebudu brána vážně, nebo se na mě budou dívat skrz prsty...Mám po náladě..

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

PříspěvekNapsal: 03 říj 2012 22:13 

Ines,
Tak jsem to docetla jednim dechem! No,to je teda sila!!Ja bych si sla stezovat nekam na vyssi mista.Tohle si preci profesional nemuze dovolit.Jsem z toho silne znechucena
a! Promin,ze to pisu,tak na tvrdo,ale jemne to napsat snad ani nejde. Ber to z te lepsi stranky,mas to uz vsechno hotove!!

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí
10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru :-(

PříspěvekNapsal: 03 říj 2012 22:16 

No to že mám již vše hotové mě jako jediné momentálně drží nad vodou, ale s takovým kádrovým profilem se stydím k dr. Bařinkovi jet...Uvidím co mě na to zítra řekne obvoďačka, která mě zná..stěžovat v psané podobě si pravděpodobně budu. Jsem zvědavá kdy se z toho vzpamatuju..doufám že brzy..

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

PříspěvekNapsal: 04 říj 2012 05:24 

Ines, je to hrůza co jsi zažila v dnešní době, já jsem byla taky ve Zlíně na psychologickém vyšetření. Byla jsem v psychologickém centrum naproti divadla. Úžasný mladý doktor za 15 minut jsem byla hotová můžu jenom doporučit pro další nové adeptky na opku

40 let
manžel, dva škodíci puberťáci
leden 2012 váha 127
leden- obezitolog Zlín
únor - konzultace v Břeclavi

operace při váze 120 kg dne 13.6 2012 TUBU
BMI NORMÁL jsem v cíli
12.11.13 žlučník mudr. Čierný
25.2 14 abdo + ruce prof. Brychta, 16. 4 new prsa prim. Výška

PříspěvekNapsal: 04 říj 2012 06:42 

Krásné ránko všem!
Nedá mi nereagovat...Ines38... to je hustý čtení! Dle tvých vyjadřovacích schopností, psaného projevu a věřím, že i mluveného slova typuju, že pracuješ s lidma. Že, ač cítíš svůj handicap, dokážeš se přes něj přenést a dokážeš s lidma jednat pohodově a vnímavě. Nevím, kolik ti ta dotyčná naměřila IQ, ale z tohoto projevu jsi člověk s přehledem, zkušenostma a zdravým uvažováním. Možná o to víc prožíváš tu zkušenost s rádoby psycholožkou. Kdo ví, co je to za podivnou existenci, pokud si své klienty dokáže pozvat do takových prostor, jak uvádíš, nebere v potaz soukromí klienta, což by ze zákona měla...a další. Chvílema mi naskakovala husina, při čtení tvého obsáhlého příspěvku.
Každopádně - já bych stížnost napsala. Nejsi chudinka, která by sebou měla nechat zametat, máš svoji cenu, svoje právo a nikdo by se k lidem neměl chovat jako ke kusu něčeho...
Jak se s tím popasuješ, je jen na tobě...ale tady jsi mezi svými, když budeš mít bolístku na srdci a budeš potřebovat podržet stran bariatrie, věř, tady se rady a pomoci dočkáš vždy.
Přeji ti hodně štěstí u MUDr. Bařinky a pokud on není slepý, tak věř, že pozná, s kým jedná a jaký rozdíl je v posudku a v člověku, kterého vidí na vlastní oči.

Obrázek

Motto: kdo nechce, hledá důvody... kdo chce, hledá způsoby...

termín tubu: 26.1.2012, MUDr. Šimoník-Mostiště při 125,6kg
18.9.2013, abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013, převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
Obrázek

PříspěvekNapsal: 04 říj 2012 07:34 

INES tak to je opravdu síla ... možná bych si začla k tomu psychologovi naproti divadla ... ikdyž bych si těch 15 minut musela zaplatit. No boužel není doktor jako doktor.

13.9.2012 ... tubulizace, Mostiště - úžasný Mudr. Šimoník
33 let, manžel + dvě holky (2 a 8 let)

Předmět příspěvku: xxx
PříspěvekNapsal: 04 říj 2012 07:41 

xxx

Naposledy upravil Jeník dne 21 pro 2012 00:16, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 04 říj 2012 07:44 

Zdravím všechy z Turnova,
tak už mám po operaci, včera absolvován i kontrolní rentgen, dnes vyndán drén a zatím vypadá vše na "1". Dnes ráno jsme už dostali ochucené mlíčko, mňam, tak ucucáváme a v břichu to bublá jak po mejdanu. :lol: :lol:
Doufám, že snad zítra pšupajdíme domů, no uvidíme.
Moc vám všem děkuju za podporu. :D

36 let, doma moc hodný manžel, 2 děti a křeček :D
2.10.2012 TUBU Turnov

http://krizalka76.rajce.idnes.cz/CESTA_s_TUBU/#

Život je nádherný.

PříspěvekNapsal: 04 říj 2012 08:27 

Ines38 tak to je fakt síla, ale podle slov jsi silná žena, tak to hoď za hlavu a užívej si hotového kolečka. Přeji Ti hodně sil a pohody!!!

Křížalko velká gratulka k zvládnutí opky. Hezky odpočívej a pomalu ucucávej!!! :D

Leden 2013 metřík dokončen - jedu dáááál!!

Mám doma dva draky Jarýsek 6 let, Natýsek 2 a taky skvělého manžela

8.3. konzultace Turnov
29.5. váha 108kg - tubu - Mudr Hrubý - opravdový miláček všech boubelek
22.3. abdo - Turnov

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2247, 2248, 2249, 2250, 2251, 2252, 2253 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina