ahooojjjjj v kurníčkuuuuu
hlásím se z Turnova a hlásím, že ořez břicha BUDE a to dokonce v jeden den s
boss ..a víc - nechají nás společně na pokoji hurááááá
Jinak jsem dnes dělala Hrubáčkovi tak trochu asistentku

jelikož všichni utekli, byla bych v čekárně sama, tak jsem se vtírla na konzultaci - do kina

Pan doktor by normálně zapomněl informovat o pití, tak jsem mu to musela připomenout

Potom když něco řekl, tak na mě kývl, jestli je to tak, zda má pravdu atd atd.... týkalo se to 3 lžic sousta, pocitu hladu atd....
A máme uloveny hned
3 dušičky na forum !!!
V čekárně nás poslouchaly dvě postarší paní (mimochodem jsme se s nimi suprově zasmáli - píšu
i, bo tam byl i pán) ....původně šly obě na band, o ničem jiném nevěděly.... tak se nás nebály oslovit a přišly se zeptat, řekly jsme jim, že rozhozhodnutí je jen na nich, že my jim nemůžeme říkat na co mají jít...ale byly z nás tak unešené, že to přehodnotily a jdou do tubu
Jo a už si tykáme, ale jména už stejně nevím
Třetí dušička byla taková tichoučká, ani nedutala...ale za to dobře poslouchala, protože si hned napsala adresu fora a slíbila, že také bude chodit
Tak se na Vás holky těšíme !!
A také musím prásknout, že
Romanka K. nemůže rozchodit mojí snídani

Když jsem jí ředložila, co si dávám, nechtěla ani věřit, takže ji zítra musím vyfotit a poslat jí, jak to celé vypadá

A
Terča má prý také zájem o fotečku, to už jsem neslyšela....

Holky říkám Vám přece stále, že jím úúplně všechno !! To, že někteří nevěří, to není můj problém
bosssss kde jsiiiiiiiiiiiiii

Ještě u očního??

děkuji za balíček a doufám, že jsi si nezapomněla vyzvednout ten ode mě. Paní vrátná říkala, jak si pro to nepřijdeš, že to rozdělají a sežerou
Terčo, Žanet jsem moc ráda holky, že jsme potkaly !!!!