Dobrý večer, všechny spřízněné duše

Děkuji vám za podporu. Dneska už jsem se z toho šoku částečně "vylízala", protože jsem šla hned ráno, za paní obvodní a ta mi s pochopením sdělila potěšující zprávu a to , že pokud nejsem spokojená s vyšetřením jednoho doktora, tak mám právo na žádanku na druhého doktora s proplacením pojišťovny a tak to platí i u klinického psychologa, takže jdu v nejbližším možném termínu na vyšetření k doporučené p. psycholožce, doporučila mi ji i včera moje známá dětská psycholožka, tak dnes i paní obvodní, shodly se. Potom jsem jela do Zlína k obezitologovi mu odevzdat ostatní výsledky z kolečka vyšetření, sestřičku jsem jen v krátkosti upozornila, že je sice velice hodná a chtěla mi pomoci tím, že mi doporučila nějaké jméno, ale v krátkosti jsem jí řekla, jaká je to lůza, sestřička se mi omlouvala že to nevěděla že jsi jména psych. všimla u jednoho pacienta...hned si psycholožku škrtla s poznámek s tím že ji rozhodně doporučovat nikomu nebude...Pan doktor to slyšel přes otevřené dveře, nehnul ani brvou...

, jen řekl ať příště dodám psycholog. vyšetření, to bylo vše.. A až budu příští týden vědět termín operace, ať se ozvu...Takže mi spadl kámen ze srdce, pak jsem si jela ke kámošce spravit náladu

Dnes je mi fakt líp,akorád že mi obezitolog naměřil tlak 170 na 95, měřili jsme ho třikrát..Užívám jeden prášek denně a mám už asi dva roky tlak 120/80...tak nevím zda v tom měla prsty "ona erudovaná hradišťská psycholožka"...Jinak přeji hezký večer, všem