křížalko tomu říkám oslava návratu z opky ,hned se pustí do díla a pere se

ona i ta rekonvalescence hned bude veselejší
Petra 74já měla opku v Brně , ptali se na přijmu a ještě ráno před opkou jsem skákala na váhu , anesteziolog chtěl mít jistotu , jsem totiž z těch co se rádi probíraj

jinak bych řekla ,že jim bylo celkem jedno jestli jsme dala něco dolů nebo ne . A jako spousta jiných tady jsem před opkou omezila pečivo a škrobové potraviny vůbec , taková lehčí Dukanova dietka
taky jsme si na posledním místě užila pocuc z horních míst , naše vedoucí byla pro změnu neskutečné dřevo a prakticky vše za ní někdo dělal , což jsem svým způsobem obdivovala ,protože takhle dokázala funguvat 10let

ale dost mi vadilo ,že protěžovala své ukrajinské kamarádky , na férovku dělala megarozdíly a pak taky bylo na houby ,že pro ni byl podřízený prakticky majetek , směny přehazovala tolikrát za den ,že když člověk koncem měsíce vzal papíry ,byl to štos že by s ním podpálil Národní divadlo . Po roce jsme byla ve stavu ,že mě bolel žaludek jen při pomyšlení ,že mám jít do práce . Pak zapracovala náhoda , já se seznámila s mým současným manželem a šla na mateřskou

teď mám ještě rok na rozmyšlenou co dál , ačkoli mám stále smlouvu a i z podniku by byli rádi abych se vrátila , pro mě je tohle uzavřená kapitola . Člověk může dělat práci co ho zrovna nebaví ,ale nedá se dělat někde kde lidi stojí za prd . Je mi jasné ,že dneska je každý za práci rád ,ale já si v tomhle věřím , vždycky jsem si místo našla , v nejhorším začnu podnikat nebo pěstovat mariánku
Deli chápu ,že to zamrzí ,měla jsi do poky už jen pár dní ,ale ono to uteče ikdyž teď to člověku připadá děsně za dlouho . Konec roku se rychle překulí a leden bude Tvůj měsíc