Kitynko,
ver, ze nemusis mit vsechno, zlucnikovy zachvat dokaze byt takovy hnus, ze te vyradi z provozu v lepsim pripade na nekolik hodin

Pomahal Cholagol, pak uz ani ten ne, jen Algifen.
Takze nevahej, necekej na zachvat, nechtela bys ho zazit

jen at jde zlucnik ven. I kdyz nemas totiz zachvaty, kaminek se ti muze rozputovat, zacpat to tam a muze dojit az k zanetu slinivky, coz uz neni sranda. Ja osobne ted muzu zrat uplne vsechno, az na jednu vec - dynova seminka

je to divny, ale je to tak, zpusobuji mi takovy stav lehce podobny slabemu zlucnikovemu zachvatu. Jinak cesnek, smazeny... vsechno pojidam

Gabko,
vydrz, operace (teda to po ni) bude stat za to
Strongmene,
myslim, ze jsi udelal dobre, ze jsi zhresil

Jen si to nevycitej. Mas pohybem nastartovany metabolismus, pokud si telo vyzadalo margotku, tak ji taky spali

Ono spis je horsi, kdyby sis ji nedal - telo reaguje vyplavenim stresovych hormonu (natruc, ze to telo chtelo

) a z toho spis jeste priberes, nez kdyz si jednou za cas neco das

Kopretino
asi ti dali poradnej dryak, no vetsina lidi neni navykla na to, aby byla po opce po narkoze a jeste ho sjeli nejakymi opiaty

Vsak na to budes brzy jen vzpominat a radovat se z placateho bubinku

))
Musim se Vam pochlubit... Oblekla jsem kabat velikosti M !!! Nejmensi volitelna velikost tohoto kabatu v Magnetu

Ja si to zkousela jeste ve vlaku, kdyz jsem jela z posty (Balik Na postu zde znamena, ze to cloveku daji 20 km daleko, tak tento produkt jiz priste nevyzkousim a zustanu u osvedceneho Baliku Do ruky

), a obdivovala jsem se v okne, takze nevim, co si ti lide mysleli... Ale to je mi jedno, ja mela radost

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA