Martulo, podle mě je jediná chyba to pití. Taky mi to teď dělá problém, ale už jsem se naučila 2-2,5litru denně do sebe dostat (před opkou jsem dala 3l bez mrknutí oka) a myslím, že to dost pomáhá. A ten zbytek asi přijde, jak tu psali ostatní. Pokud jsi ale stejně nedočkavá jako já, tak doporučuji ten jednodenní koktejl (už jsem zde psala před pár dny). Rozjede to metabolismus a pohnou se kila.
Jinak já mám po tubě, tedy část žaludku s hormony hladu je pryč, ale hlad mám taky pořád (akorát pár dní po opce jsem jídlo vůbec nepotřebovala). Jen se teď dokážu ovládnout. Dřív když mě to přepadlo, tak jsem sežrala, co bylo v cestě. Teď se zastavím a pečlivě přehodnotím, jestli to za to stojí. Nestojí, takže se jdu napít a držím.
Nejspíš s tím, co teď napíšu, nebude většina souhlasit, ale jím teď takto:
2 dny po sobě ten "jednodenní" koktejl a pak jeden den normálně, ale racionálně. A pak zase 2 dny a 1. První dva dny jsem dala 2kg dolů a teď to jde o necelé kilo. Ten den, co jím normálně, to stojí. Takže jo-jo efekt se nekoná. A každý 2-3 den večer hodinu rotoped. Až se dostanu na 88kg, tak to nějak změním - potřebuji se dostat do jedněch kalhot
Tak to jsou moje poznatky, třeba ti to k něčemu bude. Přeji hodně štěstí, elánu, motivace a hlavně trpělivosti

30 let, na mat. dovolené, 2 děti, manžel
17. 9. - nástup Turnov - váha 103
18. 9. 2012 - TUBU