Dobrý podvečer všem. Tak zítra mažu na psycho, no uvidíme zda-li mně označí za nenažraného klučinu

, s inteligencí pod měřitelnou úrovní, co potřebuje opku jako sůl. Bez opky by možná "zožral" aj prasa, pazgřivec jeden

. No popravdě mám trošku psycho z psycha. Ač se nepovažuji za génia, tak si myslím, že inteligenci trochu nějakou mám, a pár špíčku

tomu nevadí. No co, že mám hlavu jak koleno, pupíček jako sud, pytlíček jak miminko a nohy jako ploutve. Ale jinak jsem krásný a inteligentní

. Mrzí mně, že si neumím přečíst Vergillia, protože kdyby byla
Fiona psychologem asi neprojdu

. To je možná tím, že nejsem dělník v té šroubárně či co

.
Ale jak mi psala
Annax, je tu potřeba mužský pohled na věc. Asi bych měl vědět něco o tématu mužský pohled na věc. Moment.....

Jen jsem se šel podívat do zrcadla, zda-li jsem chlap

, no jsem, ale mužské znaky se u mně blbě hledaj

. To víte najít miniaturu na tak velkým plátně

to dá fušku. Ale až budu mít po opce, pokud u mně k ní někdy dojde, tak budu vědět, že jsem chlap i bez zrcadla

.
No a k tomu mužskému pohledu, chlapy včetně mně a tím se nechci někoho dotknout jsou ješitní a horko těžko přiznávaj, vnitřní pocity, radši jsou za tvrďáky, než by ukázali rozervanost v duši. Moc nemluví o tom, co je trápí, jsou to přeci lovci a né kořist. Maji rádi, když jim žena laská ego a dodává jim to pocit Boha. Já osobně jsem rád Sluníčkem ve vesmíru mé Ivuš.
A naopak nesnáším ty, co si myslí, že násilí na ženě, a to i psychické(jsi tlustá, jsi nemožná, neumíš nic atd..) je vzorcem chování pravého nadřazeného chlapa. Můj názor je ten, že jen ubožák dokáže vztáhnout ruku na ženu, ať má tvary kypré či rachitické.
No jsem se zase rozjel, od psycha po pravé muže....
Radši tento filozofický koutek ukončím
A popřeji krásný podzimní večer všem zde
Michal