Dobré ráno všem qwysvaječňák jsem měla moc rada také, jenže po opce jsem jej zkusila a neudělal mi dobře, ale možná to bylo brzy a chuť mám zase, tak uvidím, zda koupím flašku nebo ho od někoho vysosnu a jestli mi sedne
helen.kocovatak tě potěším, nejsi sama s únavou, na mě tento první týden padla lenora a ještě nemám dodělanou práci, co v tuto dobu už dávno mám hotovou pro pension a doma mě čeká obrovský koš prádla, dobrovolník žádný na žehlení tak nevím, no, potřebovala bych nějaký SHOCK, abych se probrala a vrátila se do normálu
sabilietak to já jsem opak, ale po opce je pravda, že chuť na sladké je menší aspoň u mě, a péct a neochutnat-to jde?

to ti závidím
Nimbitak já taky doufám, že to ten náš chlap zvládne dobře všechny včelky, ještě v půl roce zvažujeme TBC protože v porodnici toto očko zrušily, no ale jinak tu první včelku zvládl překvapivě dobře, jsem ráda...
Laduškoty budeš mít první hubnoucí vánoce

no co by za to jiní daly
si vzpomínám na sebe, o vánocích jsem se taky nacpávala a pak říkala, od nového roku začnu hubnout
ale důležitější je, že ikdyž je to před vánoci, budeš mít opku zdárně za sebou a budeš si je i klidněji užívat
Ines38držím pěstičky, ať na konzultaci dostaneš termínek
Všem přeji hezký den