Vlada:ze začátku po opce vubec nedoporučuji,,,jsou holky které bumbali a nehubli,což je jasný alkohol staví hubnutí,,takže bumbat by jsi mohla,ale nehubla,,,já nepila po rozjezdu pul roku a pak když jsem si dala činzánko ,tak jsem měsíc stála s váhou,tak zato mi to nestojí,,,takže odpověď zní pít se může,ale zajakou cenu,,,,Jo a ještě mě to děsně pálilo v žaludku...
Bossí:tak se tu směji,já to taky vždy psala po papírkách naco chci reagovat a teď si to asi měsíc rozklikávám do dalšího okna,,je to super a člověk může odpovědět,na vše,,chichi ale je to pak pěknej román chichi

Jo a Qwyk,sakra qwys no prostě mě to líp sedělo,,ale já se znám,ted se budu soustředit a časem to stejně ujede

A ty škvarky jsem se tu řezala chichi
Jinak počasí v Ol.podmrakem ale zatim nefouká,ale určo nám to s čech pošlete ,že jo?Musim jít zařizovat do města ,,a neche se mi,,no kemu by se chtělo,,a to jsem teď přiletěla ze školy,tak mi volali že malá blinká ať si pro ní dojdu,,,malej má zácpu tak ječí na záchodě,no zase nám ten den pěkně začíná,,
Verčí..nádherná snídaně,,,a to zelí spapáš celí, nebo po kouskách
Zelenoočko:chudáčku, to je hrozný,,,no utíkej k doktorce,,,moc na tebe myslim, ať je ti líp,,,držim všechno co můžu,,,,a hodně pij a hodně odpočívej,,,ahojky Iriska
Dejni:ahoj moooc zdravim,jééé super že píšeš,aspoň se mohu kukat na metřík,to je motivace jak blázennn,,,prostě uauuu,,,,
Lucinko :krásný metřík gratulka,,melounek já taky ráda, chichi,jsem se kukala v obchodě,ale za čtvrtku chtěli 50kč no asi ne pane,chichi,už se těšim na leto ,mnamkýýý
Aničko:kéž by bylo bacilum už konec,je to děsný,je to děsný,,,tak se džte
Qwys:tak to by mě strach nedovolil,nazvat tě jako prasátko,to si říkám max o sobě,chichi,,,takže přeji pěkný den a už se budu snažit
Jane-jane:krásné ránko do Krakonošova?jak je?
Micka pt:i Tobě,,,
Co budete ,dneska vařit?já mám navaříno,,hlívová/gulášová polévka a rozotko,,a ze školy donesu Světlance čočku,ale jelikož jí není dobře tak to ji nechám asi až na zítra,,,,,,tak všem pěkný den,,,,,