Kopretinko...na nižší tlak zkus ještě guaranu, tobolky bez receptu, měly by Tě nakopnout i jiným směrem

.
Trixl...s taveňákama máš recht, můj známý v tomhle oboru pracuje. Staré dobré české taveňáky podle poctivých receptů z čerstvého mléka už zahraniční vlastníci našich mlékáren úplně odbourali a používají samé "náhrady", hlavně sušené. Já si ho občas DÁM pro chuť, ale s vědomím, že mému tělo to NEDÁ NIC potřebného a užitečného.
Ta povidla mají reálný základ - švestky, takže to určitě funguje. Zrovna tak ranní teplý odvar z 5-i sušených švestek a večer ty švestky sníst. Podobně účinkují i fíky. Já to tedy nepotřebuju, díky mrkvové šťávě a aloe vera, ale co mi stopro vyprovokuje vyprázdnění, je teplý pressíčko s mlékem. Ale jinak se doporučuje teplý kompot z jablek, švestek...zkrátka to, co vařily naše babičky rodičkám. Každý si musí vychytat, co na něj zabírá, že?
Qwysko...Tvůj metřík je tedy fičák na druhou. Jsi borkyně!
Jé
Kulhos už se hlásí! Ahojky, děvenko! Tak ať se daří!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014