Když jsem přišla poprvé na tyto stránky jako nováček, chtěla jsem bandáž.
Naštěstí tady byly holky,které mi bandáž díkybohu rozmluvily a jsem jim za to do dneška vděčná, protože já tehdy o jiných operacích neměla ani potuchy.
Dneska, za dobu, co jsem na foru, si uvědomuji, kdyby tady ty holky nebyly a nenapsaly mi o jiné operaci, než jsem znala band, nevím, co by to dneska pro mě znamenalo. Možná bych mohla být zázračná disciplinovaná a s vellkým váhovým úbytkem, ale taky nemusela a litovala bych, že jsem do toho šla a vyčítala bych si to, topila se v depresích s každým kilem nahoře. Za dobu, co chodím na toto forum ale vidím, že bandáže opravdu nejsou zázračné, že je pár jedinců, co tady chodí a chválí si bandáž a já jim jen přeji, aby si to chválily do konce života a byly spokojeni a byly opravdu ty vyjímky. Ale těch nespokojených je víc a víc... a možná bych tam byla taky a dneska bych bojovala za reopku nebo bych si nechala vyndat band a už bych se další operace bála. Jak čtu, nejde jen o disciplínu, ale o to, že tělo port nepříjmá, že je někde něco uspaného, nebo sklouzla nebo že člověk pořád zvrací... ne děkuji, fakt nechci.
A takto, jak objasnily bandáž holky mě, se to dneska sanžím objasnit i nováčkům, co jsou přesvědčeni o bandu, měly by vědět o těchto problémech s bandem, ať vědí, do čeho jdou. Pokud si za bandáží budou stát i pak, už je na nich, já ji nikomu nezakazuji ani zakazovat nebudu, ale o překážkách spojené s bandem by měli vědět, od toho tady jsou patřičné témata, každý si je může přečíst.
Vy, co se s bandem pořád držíte, tak vám to moc přeji aby sloužila ještě hodně dlouho.
|