Aničko:pěkný masopust,zažila jsem ho jako 11letá holčička a vím že jsem se hodně bála,ale opodál sem byla nadšená,jak to bylo pěkné...tenkrát jsme byli na výletě na Valašsku tak tam měly fašánky,,,,pěkné no,,,škoda že to není všude,,,,pěkně si to užijte
Bobulko:tak to máš vzornou dcerku,,,i Tobě pěknou neděli,,,jinak na kolínko plesknout kynuté těsto od Dařbujána

třeba pomůže chichi
Verča:aha ,jojo vzpomínám,ale teď už jsi ještě dál,takže to bude tasemnice

jinak vegetíš jo,tak to má být,,,mi se teď jdem kuknout na pohádku LOJZIČKA JE ČÍSLO a jak se malej vzbudí pujdem ještě ven,,,,tak jen vegeť,jasný zase chceš odepsát pár deka co?,tak ubýráš na pohybech

tak to jooo chichi
Malvííí:tak to je príma ,že je nahoře jen jedno kilíčko,,,však jsem se kukala na fotky ze srazíku,,,a ty jsi taková kočka,že si myslím že odrodíš a nepujde na Tobě nic znát,a nemluvě otom jak budeš nádherná maminka,,,,se nedivím taťkovi že jedno je málo chichi,,řekni mu že měl víc zapracovat a mohly to být rovnou dvojčata

Jsi mě rozesmála s Tím kleštitelem,jsem uplně vyprskla

tak se opatruj a když budeš mít chviličku tak se ukaž,ráda tě zase uvidím papa
Lubinko:otom žádná že tě chválili, jsi kočka,no teď si tě bude muset táta fakt hlídat-jsi čím dál tím hezčí,,jinak k bundičce gratuluji a hoď fotečku na rajčátko ju,,,,
Leni:je to jako pití

kafe sice nepiji,ale mlíko a čaj piji,takže oboje počítám jako pití,tekutina která proteče

pěkný den i Tobě