Milá Ines38 ,přeji si trošku okomentovat postoj Tvé maminky. Jsem k ní blíže věkem , nežli k Tobě, mám 35letého syna

.
Každý jsme jiný člověk v životě, konání i jednání.
V této záležitosti:OPERACE-HUBNUTÍ...je to jen o Tobě a Tvém rozhodnutí....
Proto je potřeba, asi přejít maminčiny výpady s úsměvem-"neboj mami já si poradím už jsem dávno velká holka:D".
Víš je mi 55let, bojuji s nadváhou od r. 2006, kdy jsem napůl ochrnula...a moje maminka mi v mých 50sáti řekla: " a opravdu to tak musíš mít??? Nemůžeš to zvládnout sama?"
Jo ONO SE TO ŘÍKÁ.....pokud jsem se hýbala běhala, nebyl problém, ale když to nelze....normik , u někoho zase působí takto léky, nemoc, neumět a nemoci se překonat, vše je to těžké a je potřeba být nad věcí a jít si za svým snem. Jak říká jedna psycholožka, vše je jen v hlavě. Tam je potřeba si ujasnit priority apod....
Nikdy jsem na okamžik nezaváhala a díky i lékaři,ům,(mám štěstí)kteří semnou bojují jak s nemocí tak s nadváhou-obezitou jdu dopředu.
Víš maminka se třebas bojí a neumí to dát jinak najevo, než takto.
Nezastávám se jí, jen se snažím Ti vysvětlit i pocit matky..strach, aby se nic nestalo a pod....
A také taková rada: moc "neočekávej" od okolí, rodiny a nebudeš poté nešťastná....smutná...
Přeji Ti hodně síly, trošku shovívavosti, kdoví jak budeme reagovat my u našich dětí....
Věřím, že vše dopadne k Tvé naprosté spokojenosti a Tvůj život nabere úžasný směr:-).
Držím palečky to není nikdy na škodu
Pet.
bandáž r.2006 115kg zrušení r.2012
r.2016 12.1. Doc. Holéczy Sleeve resekce 113 kg
K lepšímu životu stačí občas mozek a dobrá vůle