hééjjj děvčátka... reklama, reklama, reklama - tohle už přece bylo v době, kdy plikaci dělali pouze a jenom právě na OB klinice - také si hodili do TV podobnou reklamu

Reklama by to nebyla v případě, že by nevyzdvihovali plikaci, ale zmínili se o všech bariatrických operacích - bandáž, plikace, tubu, by pass...... to by bylo fér, ale takhle?? Nechtgěla jsem se k tomu vyjadřovat i když to bylo první, co mě napadlo ještě před odvysíláním ....the end...
Malvi ahoooojjjjjj holka naše, jsem ráda, že se čas od času ozveš a že je vše v pořádku

Jinak s tím manželem - no co Ty víš, třeba plánuje založit vlastní školku
ALENKO noo, tak to by mě teda zajímalo, kteřípak nezbedníci courají takhle dlouho po zábavách
A musím Vám něco napsat - jsem NEMOCNÁÁÁÁ
Před chvílí jsem přijela od ségry a najednou mi povídá - už jsem Ti chtěla říct minulý týden, že vyklidíme vaši garáž a dáme si tam ty všechny stroje, co máš na cvičení, máš jich tři prdele a válej se tam

A proč za ně platit v posilovně, když je máš všechny doma
Nooooo, tak to v sobotu spácháme, mě zmizí z ložnice běžecký pás a další asi 4 posilovací stroje, které teda moc místa nezabírají, ale jsou tam nevyužit , dále z podesty orbitrek a když se nás sejde více, ségra dotáhne ty své stroje, co má zase ona doma
Samotné to nebaví ani jednu - tak se do toho prý pustíme společně a všichni jste zváni
Jen to teda všechno nebude v garáži, to by mě vydědili chlapi, ale vyklidíme prádelnu, ta je velká dost a snad i začnu
CVIČIT
Zatím si to nedovedu představit, ale třeba mě to fakt chytne, když nás bude víc - předpokládáme, že tu sejdeme vždy tak 3-4 lidi ......jsem divná, já víímmm, vidím to na následky nočního chlastání....
Fůůůůůůůjjjjjjjjj a už končím, bo jsem byla zase hooodněěěěěěě sprostáááááááááá