fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 srp 2025 20:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2011 19:26 

Marti jasně, že se rozhodnu sama, jen jsem chtěla znát váš názor, možná jsem to špatně napsala

PŘI NÁSTUPU 131KG
[url=http://lilypie.com]Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2011 19:27 

Verco... že tys při tom kankánu upadla ze stolu na hlavičku???? :lol: :lol: :lol: :lol: ......

..... a takhle to máš se ffšim... koupiš cednik - teče, zalepíš a necedí - mrcha :lol: :lol: :lol: ......... aneb jak z lenošné Střelky atletka se stala :lol: :lol: :lol: :lol:

Kachna...no ahoooooooooooj....... už jsem tu po tobě vypisovala onehdá pátrání.... to je dost kočko, že ses vokázala :wink:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2011 19:38 

není to přímo na stránkách OB kliniky, ale o operacích na ní
http://trendyzdravi.cz/medicina/unikatn ... -typu.html

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2011 19:39 

jane-jane

Ahoooj, no měla jsem a mám toho tolik, že i já sama po sobě někdy pátrám, ale už je to lepší, konečně nám dorazily i všechny kusy nábytku do ložnice, tak si u užívám nové ložnice, jen postel budem kupovat až v létě,ale neva i takhle jsem spokojená, každým dnem nám přivezou nová okna, takže mě bude čekat ještě úklid po jejich výměně,ale těším se :-)
Taky se nám konečně podařilo přemluvit babičku,aby se ze Slovenska, kam se na důchod z dědou vrátily, přestěhovala se zpět do Mostu, děda je už skoro 2 roky po smrti a je tam na vesnici,kde nic není sama, takže hned jak se prodá dům, začne akce Kulový blesk,ale už se těším že tu bude, když jsem byla malá tak jsem byla skoro stále u nich, a hezky spapala vše co babička uvařila, no proto jsem se tak vypapala, já měla normální váhu snad jen při narození :-(
Jdu žehlit tap zatím pááá

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2011 20:38 

Jenom bych se chtěla taky vyjádřit k tematu kafe a mléko. Někde sem slyšela, že káva se může počítat do tekutiny pokud jí není více jak 5 šálků denně a není vysloveně silná. Mléko mám v doporučené dietě od lékaře napsané v pauze mezi jídly. Každý den hrneček odpoledne mezi obědem a svačinou. Tak nevím no. Je mi známo, že se v žaludku sráží a vlastně je jídlo, ale asi to neni tak hrozné. Sama si každé dopoledne dělám hrnek čaje s mlíkem na pití a váha dolů zatím leze. Ale ono to bude mít na každého jiný vliv. To už sme tady zjistili u více jídel :wink: Doporučuju ozkoušet co to s každým udělá

Předmět příspěvku: ---
PříspěvekNapsal: 13 bře 2011 20:43 

Holky děkuji všem za odpovědi k mému kafi s mlékem.

Mudr. Vřeský Bronislav Modelace a zmenšení prsou FNSP Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2011 20:49 

malvi
zvěrokleštič ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak to si mě opravdu pobavila .... hele koukám, že se tatovi to dělání miminek zalíbilo že? :lol: :lol:

sibyl
jo jo ... tak to bývalo i u nás a vždycky plno, ale doba jde kupředu a mladí si šetří dovolenou na léto a pro svoji rodinu, tak se to u nác cca před 6 rokama změnilo a teď to funguje tak, že se jeden víkend chodí a druhý pochovává basa ...
ještě tu byl zprvu model, kdy se v sobotu chodilo a ještě v ten večer se pochovávalo, ale bohužel spousta masek nebyla večer už schopna tu basu pochovat jak byla společensky unavena, tak se to vyřešilo takto a taky to funguje .... taky jsem mívala na středy vždy dovolenou :lol: :lol: :lol:

Terčo
doma jsou spokojení, prý se vracet nemusí :lol: :lol: :lol: volala mi kamoška na pevnou, tak jsem to zvedla a ona mi říká ... promiňte to bude asi omyl :lol: :lol: :lol:

kachna
no Káčo to je dost, že ses ukázala ... i já jsem tu po tobě vyhlašovala pátrání a dokonce včera jsem si psala s jednou kočkou odsud z fora a ptala se jestli se vy dvě neznáte, že už jsem tě tu dlouho neviděla ....
no tak slááááva žiješ to je hlavní a až se situejšn uklidní, tak hoď vočkem sem mezi nás :wink:

beruško
my ti můžem říci jen svůj názor, ale není podle čeho usoudit ... dodělej si metřík ať víme kolik vážíš, kolik měříš a pak ti možná i "poradíme" .... pro rejpalky je to v UVOZOVKÁCH!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

verčo, luďku
já bych se k tomu co vysílají ve zprávách co se týká bariatrických operací vůbec nevyjadřovala a nelámala si tím hlavu ... všichni víme jak to je a jak to funguje :roll:

Jo a včera jsem se potkala s jednou známu co tu taky občas byla na foru ... při váze 140kg brutto si nechala udělat bandáž žaludku cca před rokem a půl ..... samozřejmě, že zhubla cca 11 kg v prvních měsících, ale bohužel, když jsem ji včera po hodně dlouhé době uviděla, tak jsem se zděsila .... má snad ještě víc než před opkou a z doslechu jsem se dozvěděla, že jí snad malinko sklouzla bandáž a přestala fungovat ...
Jen se na chvilku přitočila ke mě a ptala se mě jestli se ještě pořád chystám na tu opku a kdy a jestli se těším ... tak jsem jí odpověděla, že jo, že se těším a půjdu na ni až budu zdravotně v pořádku ... tak mi jen řekla, že mi teda přeje hodně štěstí, že ona ho neměla a už byla fuč ...
ona se o tom nechce moct bavit což je škoda ... bojí se aby se to někdo nedozvěděl, že ten zákrok podstoupila a navíc, že to "nefungovalo" je mi jí docela líto, tak jsem se rozhodla, že až si vyřídím svoje záležitosti, tak se s ní pokusím nějak spojit a o všem si s ní promluvit pokud bude chtít
Navíc ona původně chtěla podstoupit tubulizaci, ale měla to samé štěstí na lékaře v Brně na Viniční jako já a oni ji ukecali na bandáž s tím, že bude i kratší dobu v nemocnici po operaci a to rohodlo ... má dvě malé děti a nechtěla být z domova na dlouho ... dneska s nima bohužel nevyleze ani na koupaliště což je škoda.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 03:57 

Mlíčko...pitíčko či žraníčko?

Pan doktor kdysi na můj dotaz odpověděl, že mléko samotné jest považováno za jídlo. Pokud si k tomu dáme piškotek či nějakou vlákninu, je to už jasný zcela.

Pokud si dám do kávy mléko do půl hrníčku, považuju to taky za jídlo. Abych to neměla tak jalové, přihodím si třeba pár hrozinek, brusinek či goji.

Když si dám do kafíštěte toho mléka jen drtíček, je to pití.

Ale líbí se mi, že Katce pak doktor doporučil pít trochu mléka mezi jídly. Někdy si dám mezi jídly taky pár loků (píšu pár, tudíž 2), báječně to uklidní žaludek a srazí kyselost. Dobrá rada pro ty, kteří neberou léky na žaludek a ta žáha je občas zapálí.

Bobule nestraš, toto opravdu "ráda" slyším...i "ráda" vidím...minulý týden jsem potkala bandážníka, který před lety dal dolů přes 70 kg asi za 2 roky...držel se dlouho, v zimě jsem ho viděla, měl trošku pupíček a teď bych řekla, že má nahoře tak 15. Božéééééééé, tohlé já necííííííííí :twisted: :twisted: :twisted:.

All... zdravím, jsem ráda, že jste přes neděli byli přichcíplí a moc toho nenasmolili. :wink: ...nějak mi u mého příspěvku chybí ta červená bedruna, tak sem dám aspoň ždibíček červeného úsměvu :P :P :P .

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 07:14 

Dobré ránko všem... :P :P :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 07:32 

Přeji krásné a slunečné ráno..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Takže moje milé dámy.nejen,že v pátek onemocněl malej,ale jak jsem se chystala v sobotu na ples,tak Anička začala vyvádět(5let),že je jí špatně atd atd.No já si myslela,že mě zkouší a nechce abych na ples šla a tak jsem ji v klidu uložila do postele.V 00.30 mi volá chlap,že malá celá hoří a 2 krát blinkala.tak jsem putovala předčasně domů.Stav malé se nezlepšil a tak jsem valila na pohotovost,všechno super,pohoda.Volám mistrovi,že si beru na noční dovču,že je malá ko a jedu z pohotovosti.Tak jsem si myslela jak dospím ples a budu ko,no horší noc jsem už dlouho neměla.Malá se kolem 22 hodky vzbudila a začlo to.Pořád blinkala a to nic přes den nesnědla,na bříško si nenechala sáhnout,že ji všude bolí a tak jsme volali záchranku a odváželi nás na dětské do Krnova,saniták mi oznámil,že už jsme 4 s dítětem s takovýma problémama a že zpátky nás nemůže vzít.Koukala jsem na něj jak blázen,jak se jako s malou dostanu 20km o půlnoci zpět,vědet to beru si auto,ale nakonec jsme se domluvili a byl tak moc hodný a počkal na nás :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Jak nesnáším noční směnu,tak mi věřte ,že už se těším jak si dneska na noční odpočinu.Tak teda se omlouvám za krátký poříspěvek,ale sem musela
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
A když musíš,tak musíš........... :lol: :lol: :lol:
Mějte krásný a pohodový den papapa

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 07:43 

bobule nedivim se ti, že chceš s paní promluvit. Budu ti držet pěsti, aby se ti to povedlo. A paní, aby pochopila, že se s tim ještě pořád dá něco udělat. Já bych chytala na ulici všechny co maj fáákt velkou váhu a radila jim operaci. Tak se mi to líbí :wink: :lol:

bossice tak tobě opravdu nehrozí, že by si to přejedla. Tu tvojí disciplínu mít tak už mam těch 70kg :lol:

qwys stíny mě pobavily, ale budu se doma muset taky podívat :shock: :lol:

lubinka joo záchranku a jejich podivná chování znám. Bratr je invalidní. Sice jsme ho nedali zbavit svéprávnosti, ale po rozhovoru s ním poznáš, že by to bylo nejlepší. Jednou mamině upadnul a omdlel. Záchranka jí odmítla vzít sebou. Ještě, že sem byla vzhůru. Sedli sme do auta a jeli za nima. Co ten jim stačil všechno odkejvat :shock: A domů mu už taky nikdo sanitu nedal :cry: Nechápu co třeba člověk, který nemá ani auto a ani si nemá koho zavolat. Taxi mi nepříde jako nejlepší řešení

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 07:51 

Dobré rano přeju všem
Za chvilku razím za psychologem jo je to super bolí mě hlava a v krku a fakt mám na něj náladu :( a to jsem si včera nakopla prsty u nohou jeden je natrženej a druhej pěkně černej :x bože to bylo sprostých slov ani nevím,že je umím vyslovyt :roll:

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 07:57 

Bobule já už mám metřík dávno hotový, myslela jsem, že jsou tady lidé, kteří mi tady napíší svoje zkušenosti, nic víc.

PŘI NÁSTUPU 131KG
[url=http://lilypie.com]Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 08:07 

gwys jsem v klidu dala jsem růžovou pilulku a bude dobře :) :lol:

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 08:13 

Ahoj kočky jsu nahlásit že dneska mám na to gastro, a po návratu písnu jak sem to vnímala já, doufám že mě něčím oblbnou :lol: :lol: papa a hezkej den .

U nás nif moc, nejmladší celou noc prořval (zuby a teplota) a staršího zase začal bolet zub večer, stolička, má tak hlubokej kaz.. tak dneska odpoledke zase ještě k zubaři s němu to vyvrtat no to bude parádní den !!!!

pa kočky

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina