malvi
zvěrokleštič ...

tak to si mě opravdu pobavila .... hele koukám, že se tatovi to dělání miminek zalíbilo že?
sibyl
jo jo ... tak to bývalo i u nás a vždycky plno, ale doba jde kupředu a mladí si šetří dovolenou na léto a pro svoji rodinu, tak se to u nác cca před 6 rokama změnilo a teď to funguje tak, že se jeden víkend chodí a druhý pochovává basa ...
ještě tu byl zprvu model, kdy se v sobotu chodilo a ještě v ten večer se pochovávalo, ale bohužel spousta masek nebyla večer už schopna tu basu pochovat jak byla společensky unavena, tak se to vyřešilo takto a taky to funguje .... taky jsem mívala na středy vždy dovolenou
Terčo
doma jsou spokojení, prý se vracet nemusí

volala mi kamoška na pevnou, tak jsem to zvedla a ona mi říká ... promiňte to bude asi omyl
kachna
no Káčo to je dost, že ses ukázala ... i já jsem tu po tobě vyhlašovala pátrání a dokonce včera jsem si psala s jednou kočkou odsud z fora a ptala se jestli se vy dvě neznáte, že už jsem tě tu dlouho neviděla ....
no tak slááááva žiješ to je hlavní a až se situejšn uklidní, tak hoď vočkem sem mezi nás
beruško
my ti můžem říci jen svůj názor, ale není podle čeho usoudit ... dodělej si metřík ať víme kolik vážíš, kolik měříš a pak ti možná i "poradíme" .... pro rejpalky je to v UVOZOVKÁCH!!!
verčo, luďku
já bych se k tomu co vysílají ve zprávách co se týká bariatrických operací vůbec nevyjadřovala a nelámala si tím hlavu ... všichni víme jak to je a jak to funguje
Jo a včera jsem se potkala s jednou známu co tu taky občas byla na foru ... při váze 140kg brutto si nechala udělat bandáž žaludku cca před rokem a půl ..... samozřejmě, že zhubla cca 11 kg v prvních měsících, ale bohužel, když jsem ji včera po hodně dlouhé době uviděla, tak jsem se zděsila .... má snad ještě víc než před opkou a z doslechu jsem se dozvěděla, že jí snad malinko sklouzla bandáž a přestala fungovat ...
Jen se na chvilku přitočila ke mě a ptala se mě jestli se ještě pořád chystám na tu opku a kdy a jestli se těším ... tak jsem jí odpověděla, že jo, že se těším a půjdu na ni až budu zdravotně v pořádku ... tak mi jen řekla, že mi teda přeje hodně štěstí, že ona ho neměla a už byla fuč ...
ona se o tom nechce moct bavit což je škoda ... bojí se aby se to někdo nedozvěděl, že ten zákrok podstoupila a navíc, že to "nefungovalo" je mi jí docela líto, tak jsem se rozhodla, že až si vyřídím svoje záležitosti, tak se s ní pokusím nějak spojit a o všem si s ní promluvit pokud bude chtít
Navíc ona původně chtěla podstoupit tubulizaci, ale měla to samé štěstí na lékaře v Brně na Viniční jako já a oni ji ukecali na bandáž s tím, že bude i kratší dobu v nemocnici po operaci a to rohodlo ... má dvě malé děti a nechtěla být z domova na dlouho ... dneska s nima bohužel nevyleze ani na koupaliště což je škoda.