Dobrý páteční den, vidím, že je tady brainstorming. Koukám ba co, čučím

.
Ještě, že mám jen někdy v daleké budoucnosti před opkou, ale v každém případě tohle fórum mi je a bude nápomocno. Věřím v toto fórum, a tu informace nasávám, a i konzultuji u lékaře. To neznamená, že bezhlavě se vším souhlasím. Máme přeci každý svůj mozek!!?. Čtu-li, že není něco tak jak jsem dostal pokyny se zeptám, poinformuji se, ale stejně vše o tom jak se rozhodnu je na mně. Nikoho nenutí, dělat to co je napsáno, neskočím přeci do Macochy, když zde je napsáno, ať skočím, že to při obezitě pomáhá, sice jen jednou , ale pomáhá!

Třeba nutriční terapeut mně dal prvotní dietu o objemu 7500kj, a to sem měl 180kg, nebyl jsem schopen to sežrat, doslova a do písmene. Tak jsem po Vašich informacích a konzultací s terapeutem a trocha prosazení svého skončil na 4900kj a jsem spokojen, s ním co potřebuji, nervu do sebe co nechci, jedině co dodržuji je že 6x denně jím a dnes jsem skoro o 30kilo lehčí. Je to malá příprava na opku, ale fórum mně dostalo na vlnu na které se teď vlním. Takže všem, kteří mně pomohli děkuji

. To že jsou rozpory o tom, co je teorie, co je praxe je jasné, teda aspoň mně jo

. V tom je možná trocha jiný přístup muže od ženy, haštrření nikomu nepomůže, plodná diskuse ano!!!, tak to vidím já. To že se nestanu a nebo přestanu být členem tohoto fóra, je trochu dětinské, ale svět se nezboří, život jde dál, ale je to škoda pro jedince a v globále i pro fórum. Tak se děvčata prosím proberte, a nechte těch půtek, přeci nám jde jen o to, tu potvoru obezitu dostat na kolena, aby nedostala na kolena ona nás .
Doufám, že jsem Vás milé dámy neurazil slovem "děvčata", protož mně to přijde jako milé oslovení. Pokud ano, tak se opravdu omlouvám

.
Michal