Ad všichni, nerad bych totiž na někoho nezapomněl.
Děkuji za Vaše milá slova, opravdu je mi dobře po těle, když čtu TY vaše milá písmenka. Od chlapa to zní až dětinsky, ale opravdu děkuji!Věřím, že bude líp nejen mně, ale i Vám.
A co se týče stále nic neřešící diskuze, četl jsem některé příspěvky své Ivuš, a ona měla jeden bonmot, a to:
Jsou lidi, co je vyvedeš dveřmi, a oni přijdou oknem. Pokud nechápou, že jim chcete pomoci určit směr a zahloubat se do problému, a oni to berou za útok na svou osobu, je Vaše energie jim vložena úplně zbytečná.
Má Ivuš má 54kg já skoro o 120kg víc a já ji předčítám příspěvky a vše probíráme, nestydím se za to, že konzultuji své názory jak s Vámi, tak s Ivuš. A nemusíme si vždy notovat, ale jde si z té názorové diskuze vzít to nejlepší, a né pocit, že jsme chytřejší jak Pan Bůh. Má Ivuš na toto fórum i žárlila, že zde komunikuji více jak s ní. A já ji vysvětlil, že ona mně i při vší dobré vůli nemůže dát tolik informací a odpovědí, tak jako Vy. A pochopila to, a teď se mnou čte a diví se, že si nemyslela jaký je to zásah do psychiky a do tělesné schránky. Co teprv ten či ta, co ty informace potřebuje kvůli operaci???
Pro mně je hodně jdůležité, že jsem zde doma, a Vy jste má virtuální rodina, cítím to tak a také proto sem chodím. Ony by ty naše problémy nás měly spojovat a né rozdělovat. A jak říká v hlavně v čase svátku a hojnosti jídla, protože je to celkem masový útok na naše chuťové buňky

.
A každý problém má několik cest k jeho vyřešení, a zde pomocí Vás se nachází ta nejlepší a nejrychlejší, za to Vám všem dík.
Neznám Vás osobně, ale cizí pro mně nejste

, Vaše milá slova ledacos o Vás vypovídají, a Ti co jsem přijdou, a nevím jestli se snaží sem vnést nepohodu, a nebo jen jejich ego nemůže snést jiný názor než ten jejich, nás a i Vás milé moderátorky přece nemůžou rozházet. Máte za sebou boje a operace, co je proti tomu pár slov hozených do tmy od nepoučitelných, přeci nic.
Dík za Vaši práci pro toto fórum.
S úctou Váš Michal