sskopca tak to je teda věc, když jsi dodržovala, zhubla a jatýrka jsou pořád ještě tučná. Tak si říkám jak asi vypadala před tím?
Američani - jestli oni nezkoušejí tu bandáž proto, že tam když se přežere je mu zoufale hned. Při tubu časem se ten žaludek může roztahovat aniž by ho něco víc než jen tlačení žaludku přibrzdilo. Ukazovali tam, že on se dojídá, asi jí častěji než by měl, speciální stravou, říkali že je vysoce kalorická. Tak asi zase v tom jede ale jinak.
Taky jsem viděla dokument, je to déle už, taky jsme si tu o tom psali,kde chlap s bandáží musel na operaci, protože si málem ten zaškrcený kousek žaludku roztrhnul jak se přežral a seklo se to tam, nešlo to ani dovnitř ani ven to by ho asi zabilo, říkali si tam nahlas co z něj tahají. Neskutečný. To je všechno pro lidi co nemají problém se záchvatovitým přejídáním tak nechápu jak jim může někdo takový projít. Ale projdou, v těch dokumentech byli určitě tak tři čtyři lidi kteří byli chyceni skrytou kamerou nebo přiznali, že po operaci zhubli, ale časem se vrátili ke svým zlozvykům.
Je to zatraceně těžký všechno co se týká jídla. To by snad chtělo spíš operaci mozku, brala bych vyřazení chuti k jídlu

už jsem to zažila jednou, nebylo to příjemné sice, ale jídlo jsem řešila až na posledním místě a jen kvůli těhotenství při kterém jsem ještě i zhubla o něco. No s porodem se mi vrátila chuť k jídlu bohužel