Ahojte všichni,
Špendlíčku, pomalu ale jistě ti to jde dolů a to je krása,
Katarina 32, to je teda nááádherný úbytek, doufám, že mi to půjde také tak dobře.
Tak za týden už budu ležet po operaci a snad si nebudu nadávat, že jsem do toho šla. Ale určitě i tyto myšlenky rychle přejdou. Začínám z toho mít nějakou paniku, ale tu si budu muset nějak zvládnout.
Chtěla bych napsat pár postřehů z rodiny.
Před nějakým časem jsem psala, že mám úplnou hrůzu o opce říct své mamince, že bude křičet a hysterčit. Jaké bylo mé obrovské překvapení: máma klidná, táta klidný, velmi mě podporují, až se mi z toho chtělo brečet. Řekla jsem jim to až před vánoci. Máma od té doby spřádá plány, jak mi bude ze začátku pomáhat, holt čerstvý důchodce, který neví co s časem. Plánuje vaření pro tu moji rotu chlapů, praní a žehlení. Dokonce chtěla vařit i mě, ale to jsem už s díky odmítla.A ti moji chlapi se pořád vyptávají, jak to bude, jak to pak bude vypadat, jak vypadá operace. Jen se bojím, že to dělají proto, že nebudou mít takový jak se říká mamahotel, ale že se budou taky muset starat najednou i oni. Ale to si dělám srandu.
Včera jsem si nadělala domácí vývary a podle doporučení někoho tady v klubu si to zamrazím po troškách a budu mít vystaráno. Jen nevím, jaké můžu dělat vývary. Udělala jsem si zeleninový z mrkve, celeru a petržele, jen s troškou soli a dvou kuliček koření, no teda nic moc, ale mám strach to jinak dochucovat. Ještě jsem si udělala vývar z kuřete a zeleniny, ten mám ale v lednici, abych mohla oddělat tu ztuhlou mastnotu, to by asi taky dobře nebylo. Tak tady zkouším čerpat nápady a náměty, tak doufám, že to udělám dobře.
Tak všem, kteří to mají před sebou jako já držím pěsti a těm, kteří to mají už za sebou přeji krásné a lehké hubnutí a plno zdravíčka.