Dobré poprvé doopravdy dobré, kdy mi není špatně ranko z Moravy. Kytice, já to udělala stejně, jako v předcházejícím příspěvku. S kamarádkou jela na první vyšetření, kde jsem dostala hned termín a manžela postavila před hotovou věc. Chvilku to nemohl rozdejchat, ale jelikož zná všechny moje hrůzy, jako vyslíct se u doktora, vyslíct se na koupališti, jednat z cizími lidmi, prostě všechny moje fobie, které se mnou každý den prožívá, mi začal brzy fandit a podporovat mě před kamarády, kteří mi to rozmlouvali. Rodiče, to byl jinej oříšek, tam jsem pořád váhala a váhala, řekla jim to vlastně až tři týdny před operací a byla jsem krááááásně překvapená, kdy moje milovaná padesátikilová maminka hned začala řešit, jak to tady bude provádět s těma mýma chlapama, až budu v nemocnici. Vyptala se mě, jak se to všechno dělá, co potom a byla mi nakonec velkou oporou. To bylo krásné překvapení. A pomáhá mi ještě teď, týden po operaci. Jak jsem jí někdy vděčná, protože jsem pořád nějaká unavená, prostě jako bluma, nějak tu nemocnici nemůžu dospat. Ale i to odezní. AAAAA už vím, proč mi bylo po ránu tak špatně, nedělají mi dobře léky na vlasy a vitaminy PROSÍÍÍÍM O RADU- MÁTE NĚKDO TADY TYHLE PŘÍPRAVKY TŘEBA V KAPKÁCH? A JAK SE JMENUJÍ
_________________ 42 let, druhý manžel, trpělivý a podporující, 3 dospělé "děti", kluci jak buci 10.1.2013 OPERACE. TUBU Mostiště, Mudr. Šimoník bbCode: 
|