krásné bílé dopoledne

tedy aspoň tady u nás je bílo ,až to hezké není
včera jsem si střihla první návštěvu u nutriční . Byla jsem pochválena za teoretické znalosti , za uvedení do praxe by to chtělo nejspíš rákoskou

protože snídám a pak až večeřím , tak počínaje dneškem se snažím naučit jíst 5-6x za den , no jsem na sebe zvědavá .Ale všeho dočasu , snídaně klasika jen místo deního kafování ,to teď bude ochucené mléko , uvidíme na kolik se zmírní moje choutky povečeřet mamuta .
Také jsem včera byla u svojí praktické , čekala mě kontrola protože jsem před koncem roku dostala angínu jak prase a týden si poležela v nemocnici na ORL s atb do žíly . Vypadá to ,že na stará kolena budou muset mandle ven , poslední tokovou angínu jsem měla před deseti lety ,už tenkrát vyhrožovali ,že budou muset ven . Roky to fungovalo a teď bác . No ale svěřila jsem se ,že bych ráda podstoupila operaci , je jednoznačně pro ,ale rovnou ne řekla bandáží ( o té slyšela a taky zná pár lidí co s ní bojovali a bandáž vyhrávala ) a pak ne bypassu , jsem totiž exot a i přes moje kila mám cukr nízko a občas jsem hypoglikemická , tím bypassem by se to mohlo dost zhoršit .Tubu mi jednoznačně schvaluje ,takže můj vnitřní hlas radí dobře .A stejně jako nutriční mi doporučila omezit tuky a klidně už teď začít s ostrostřepcem , ať jsou do opky játra o.k .
Zatím všechno jde ,tak snad půjde i dál , počátkem února jsem objednaná u psychologa a další návštěva nutriční až koncem února .
pindruše netuším jak to máte vy operovaní ,ale mě na hlad nejlíp zabírá káva s mlékem ,nebo caro s mlékem jinak nebude chyba v té gramáži ,tedy co se týče nehubnutí ?Strava po plikaci je to samé co po tubu a tam je max 100g ,tedy to jsem vyčetla tady