MilcasHonzikem - tak to mame skoro stejne stare kotatka.. ta moje beruska je narozena v zari a do prace se chystam taky jiz toto zari, tedy kdyz bude mit 2 roky.. nechce se miiii...

.. myslela jsem, ze rovnou napojime druhe miminko, ale dala jsem prednost operaci.. nevim, jak by jendou muzsky doma hlidal dve male opicky..
Annax - mam taky kamaradku, ktere prace desne chybela a i kvuli sve profesi potrebovala porad byt v obraze, takze furt maka.. ja si materskou uzivam, az mne mrzi, ze jsem ji dala jen na 2 roky.. delala jsem tolik prescasu a furt se za necim honila, ze si to ted vychutnavam..
Tanule - to chce nejaky poradny hadyrek..

, gratuluji k narozkam.. hihi..
Ja se konecne sverila rodine.. resp. segre a mamce, ze mne ceka bypass a taky to, ze mam uz 4 roky bandaz, ony to nikdy nevedely.. on nam vloni umrel tatka a predloni babicka, tak jsme si tak zbyly, ze se i muj pristup zmenil.. cekala jsem vsechno, jenom ne takove porozumeni..

.. obe byly uzasne a mamka jde v dobe me operace do duchodu, tak nam prijede pomoct s hlidanim a i mne pomoci po navratu z nemocnice.. tak jsem uplne nadsena..

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny
http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/