jani nepokoušej mě

, ale dobrý nápad, to mě nenapadlo
Scalla však já vím, že to je v dobrém mínění

Jinak břicho já nevím, už jsem si na to asi zvykla, že ani nevím zda jsem nebo nejsem nafouklá, ale pořád když se předkloním, tak mám pocit, že mi zavazí víc než zavazelo, ale už je to dlouho, tak to možná dělá jen ta citlivost kvůli jizvám, ale cítím se moc dobře, to je pravda

řekla bych až překvapivě dobře, ale musím to zaklepat

No a musím říci, že největší strach jsem měla před opkou z toho, že se nebudu moci pořádně napít, ale není to tak, je to úplně v pohodě, 3 loky na ráz dám není problém
Akorát včera se mi stala zvlášťní věc, dělala jsem manželovi svačinu a zbyl kousek taveného sýra, tak jsem si říkala, že ho po kouskách vycucám, jsem sice na tekuté, ale říkala, jsem si, že už v sobotu jdu na kašovitou, tak snad to nevadí, jenže jsem si dala do pusy moc veliký kus a málo rozmělnila a polkla, a teda musím říci, že jsem měla pocit, že mi vylezou oči z důlků a půjde to do záchoda, no udržela jsem to, ale už vím, že až půjdu na tuhou, tak si budu muset dávat pozor, na tekuté to takové není, to jsem se snad nesetkala s problémem

Břeclav -
24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná