všem přeji krásný počínající den
tak jsem najela na pravidelnou stravu a hup +2kg

ale už nemám touhu večer sníst koně i s povozem ,tak snad se jich brzy zbavím a ještě nějaké k tomu přidám ,aby bylo vše uvnitř pro operaci připraveno
Strongmen také se přidávám ke gratulaci , 40 let je báječný věk pro muže ,tak nevěš hlavu
Delli granulová mise mě víc než pobavila , asi se nákupu nové váhy nevyhneš

já doma vypozorovala ,že ta potvora váží jinak v koupelně na dlažbě a jinak v ložnici kde máme koberec , rozdíl je víc než kilo

takže když jí vytahuju jednou za týden ze skříně ,abych se "pokochala " tak stavím zásadně na druhou řadu od pračky a třetí dlaždici od zdi
Megopar je dost infekční a ať je důvodem jeho propuknutí stres nebo nemoc ,příčina je určitě někde v organismu ,že není úplně zdráv a s něčím bojuje a to pak není dobré pro operaci . Chápu ,že bys ráda operaci už měla za sebou ,ale teď by to byl přeci jen trochu hazard .
petulka1650 někdo má vůli a dokáže to bez operace , my "slaboši"

si halt necháme zmenšit žaludky nebo zkrátit střeva , časem sestra uvidí že operace ti byla ku prospěchu . U tebe stejně už ani jiná možnost není , díky bandáži a problémům s ní jsi si asi dost zhuntovala metabolismus a tělo teď dokáže vegetit i z mála
všem krásný (tady dost umrzlý

) den