Meg, nejsi sama kdo má nervy před operací, ale myslím, že holky na tomto forum za to nemůžou, tady se snaží pozitivně myslet a podporovat jednoho každého z nás a pokud si myslíš že ses otevřela víc než je zdrávo, je třeba se s tím vyrovnat sama , bylo tvoje "se otevřít" rozhodnutí a ne dávat najevo, já sem se otevřela a vy jste ti co mě nechápou, přinejmenším to není k holkám co se tě snaží podpořit slušné...ani povzbuzující pro ostatní.To že je těžký život s tlustým tělem, které ruku v ruce vede u mnohých z nás "tlustou duši", k tomu se nabaluje spousta fyzických i psychických problémů , a je těžké jim čelit, to známe všichni, také proto se snažíme všichni se toho "tlustého těla s tloustou duší zbavit" a mnohým odtud se to již daří,či se již povedlo. A jak píše správně Annax, každá si neseme životem problémy ať už více či méně tragické, nejsi rozhodně jedinná... Myslím že tyto velmi záslužné operace jsou jedním z mála výhod dnešní doby i pro nás obyčejné lidi a pokud o operaci skutečně dlouhodobě stojíš, a přeješ si to opravdu moc, nějaká netrpělivost, nemůže mít při tvém rozhodování místo a vztek už vůbec ne. Vím o čem mluvím, já dostala den před nástupem na první termín zánět okostnice a ted se mi po několika letech před 3dny, tak zablokovala lopatka, že kromě pohybu, kdy jsem zůstala v předklonu jsem nemohla dýchat, tudíž jsem najela na silné drijáky, které mi zadržují vodu v těle a já mám během 3 dnů 3kg a to před operací a nevím, zda mi kvůli těm silným lékům nenajdou něco v moči a operace se zase neposune. Doufám že ne, ale nevím, stát se to může. Nic méně z životních zkušeností ve svém věku už vím, že pokud si člověk něco zkutečně přeje je ochoten si jít za tím do posledního dechu a ikdyž každý to dobré pro sebe chceme to nejdříve a nejlépe včera bylo pozdě, pokud si to v hlavě srovnáš, poznáš že nějaký měsíc v tom opravdu nehraje žádnou, roli, pač kde je vůle tam je cesta, neboli trpělivost růže přináší. Tudíž je lépe uvěřit tomu že se ti tvé přání splní ale nebazírovat na tom jestli ted nebo o nějaký měsíc později a přenášet svoji nevoli na druhé už vůbec ne, sem si chodíme každá odpočinout...a jak jsem tady od kolegyň i některých kolegů pochopila, je zcela normální že někdo překonává ve své čekací době několik termínů a to nemluvím aktuálně o nešťastnících z Břeclavy... Hodně štěstí přeju....
_________________  39 let,2 sportovci 17 a 11 let nej.v.113kg/164cm TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka14.4.-12kg 14.5.-18kg 16.6.-22kg 14.7.-26kg 14.8.-28kg 30.8. - 30kg uff... ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..
|