Scalla: Děkuji

Však ty jseš taky kočka

A co váha, porád bojuješ nebo už se to samo v klidu srovnalo?
Charmed: No, tak s tema polívkama jsem na tom stejně

Jenze ja mám problém že v šuplíku mám jedno šuple a jaksi není místo, a to jsem si ted blbka koupila zmrzlinu, pač jsem na ní měla šílenou chut, ale 800ml

takze mě to bude zabírat mrazák tak na rok

Mě tak napadá, nemáš nějaký tip na vaření, třebas co vařít, nebo jak využít suroviny na víc jidel, nebo i v čem vařit?
Mám největší problém že něco koupím, udělám a už prostě nemůžu dojíst a tak to vyhazuju, což je fakt škoda

A to fakt dělám nákup jednou za čas a malej

Jsem z toho na švestku... ještě že po mě alepson něco dojede mamka, ale ta se taky šklebí nad mojí zdravou stravou
Sylvajs: gratuluju za úspěsní zvládnutí, a šetři se... Sice to není vidět, ale stehy ve vnitř jsou živé... Mě řekli že nesmím nosit víc jak jednu plnou lahev.. takže alespon pro začáek to zkus
petulka1650: No, je zvláštní že je směska černé a bílé, pak se to takhle leskne...

Mš šíleně baví ličení

Rady, to je nadlouho

jedine SZ?!

Ale v základu, vnitř. koutek světlou, a pak stínovat do tmavší a vnější koutek uplně tmavy
snehurka: Děkuju

No, uvidime, vím že to není zdravé, ale už i já s tou barvou vypadam nezdravě a halvně me chybí teploučkou a sluníčko:( Nějaka jiná rada pro energii když ne pro barvu ?!

qwys:

Prej modelíno

Děkuju

Ještě aby to tak vypadalo když člověk sundá oblečení a netřepalo se to všechno jak když jsme to někde ukradla
RAMITEŠÁ: tak to je ale krásnej úspěch! Se máš že ti takhle meří tuk, je to dobrá věc

Tak vidiš i se 103kg to může být ok

Dud ráda a prd na kila

hlavně jestli se cítíš ok